Pauly Shore sekoili yhdessä Andy Dickin, aikanaan nouseva koomikko hänkin, kanssa sotakomediassa nimeltä Intissä. Kaverukset ilmoittautuvat armeijaan työttömyyden vuoksi ja ennen kuin he huomaavatkaan, niin he astelevat sotatantereella vedenpuhdistusjoukoissa.
Alkuun leffassa on mukana ihan hauskaa sekoilua, mutta loppupuolella juonta aletaan kehitellä liikaa, mikä johtaa naurujen vähenemiseen. Näyttelijät eivät ole kovin hyviä, käsis ei tarjoa uutta ja ohjaus ei ansaitse erikoiskehuja. Pauly Shore ei pääse pahemmin sooloilemaan eikä hänen sekoiluaan nähdä normaalia määrää. Huumori on Shoren leffoille tuttua, mutta Shore itse vaikuttaa aika vaisulta. Yleisesti katsottuna tämä varmaan on siedettävin Shoren sekoilu, mutta minulle tämä on aikamoinen pettymys Shoren komediaksi.
Aivot nollille, niin ihan kivaa viihdettä on luvassa. Tavanomainen komedia, jonka kerran katselee tuskattomasti. Aika amerikkalainen ja aiheen huomioon ottaen meno on aivan liian kilttiä. Loppupuolella pienoinen tylsyys alkaa vallita leffaa.
Kaveriporukan leffailtaan ihan sopiva valinta, eikä Shoren fanitkaan voi olla katsomatta tätä. Itse odottelin vähän riehakkaampaa nauruilotulitusta.