Tulipahan juuri katsottua kyseinen elokuva, tai pikemminkin “sairas kotivideo”, niin kuin joku oli jollain foorumilla tätä 77-minuuttista mättöä kuvaillut. Kyseessähän on siis “yksi maailman sairaimmista elokuvista” -tittelin saanut goreleffa, jossa pääosissa ovat herrat veri, oksennus, nekrofilia sekä pedofilia.
Näyttelijäkaartista on aika hankala mennä sanomaan mitään, sillä kuka vain osaisi näytellä nämä roolit, kun jokaikinen repliikki menee suurinpiirtein näin: “FUCK YOU! FUCK YOU FUCKING BITCH! I HATE YOU FUCKING SLUT! FUCKFUCKFUCKEDIFOK!” (Sana “fuck” mainitaan leffassa itse asiassa yli 500 kertaa.) Elikkä siis jätetään tämä porukka kokonaan omaan varjoonsa.
Elokuvan juonesta en oikein saanut kiinni. Jonkin sortin kolmiorakkaustarinahan tämä ilmeisesti on, kun hieman elukkamainen kaveri Maggot tahtoo aina tilaisuuden tullessa ängetä omat likaiset näppinsä siskonsa farmareihin. Itse asiassa leffa alkaakin suhteellisen suoralla toiminnalla, kun tämä kyseinen partaveikko ns. kyntää rakasta sisartaan vintillä.
Vaikkakin äsken mainitulla hepulla ja hänen siskonsa poikaystävällä tahtoo tulla välillä riitaa reviireistään, niin heillä on kaikilla yhteinen ihana intressi: kidutetaan porukkaa kellarissa.
No niin… Yleisestihän August Underground’s Mordum on todella hankalaa katsottavaa, kuvanlaadusta pääasiallisesti johtuen. Surkea kuvanlaatu ja tapahtumat pimeässä kellarissa eivät todellakaan käy yksiin, varsinkaan kun puhutaan tästä leffasta. Tästäkin verellä ja oksennuksella mässäilystä olisi voinut saada jollain sairaalla tavalla ajateltuna ihan toimivan paketin, jos siihen olisi viitsitty käyttää vähän enemmän fyrkkaa ja parempia vehkeitä.
Sillä hetkellä, kun lopputekstit pamahtivat ruutuun, mietin, oliko se tosiaan tässä? Loppuiko tämä perkele kesken?! Ei ollut minkäänlaista järkevää lopetusta. Eikä kyllä aloitustakaan, eikä niiden välissäkään meinannut olla tolkkua – heh. Kaiken kaikkiaan elokuvassa ei ollut toimivaa juonta, eikä toimivaa ulkonäköä. Ainoa, mikä tässä jutussa vetää, on kaiketi tuo ihmismieltä järkyttävä sairailu, jota kaikki haluavat nähdä, vaikka eivät pystyisikään koko pätkää loppuun asti katsomaan.