Brittihuumorin kirkkaimpia helmiä.

29.5.2005 13:44

Alkuperäinen nimi:Mr. Bean - 10 years vol. 1
Valmistusvuosi:1990

Rowan “Mr. Bean” Atkinsonin ikimuistettavin hahmo aloitti maailman valloituksensa tämän DVD:n neljällä ensimmäisellä jaksolla. Olen aina ollut suuri hyvänkomedian ystävä ja Mr. Beanin nimi lupaa aina hyvää, joten pakkohan tämä oli käydä ostamassa.

Mr. Bean on brittihuumorin kirkkaimpia helmiä kuin Palmu -leffat suomileffojen. Rowan Atkinson on todella hauska mies ja ensimmäisillä kerroilla näitä jaksoja katsoessa meinasi ääni mennä ja vatsalihakset kipeytyä. Ikimuistoisia sketsejä löytyy paljon, kuten koekirjoitukset, uimahalli, huvipuisto, kirkko ja ehdoton suosikkini, kauhuelokuvissa.

Voi vain ihmetellä, miten tuo Rowan Atkinsonin melkein mykkä hahmo pystyy ainaisella piruilullaan ja koikkelehtimalla joka paikassa aina naurattamaan. Rowan on verbaalilahjakkuus, jonka veroista ei toista ole.

DVD:n ostaminen on erittäin suositeltavaa hyvän huumorin, eteenkin brittihuumorin ystäville, mutta varmastikkin kaikki saavat tästä naurut irti, oli sitten miten tylsä skeptikko tahansa.

Extrana DVD:ltä löytyy Mr. Beanin parhaat palat, joka on julkaistu jopa yksinäisellä VHS:llä. Kaikki sarjan jaksot nähneenä se ei naurata enää niin paljon, mutta jos haluaa katsoa ne parhaat palat niin se on verraton extra. Ja mielelläänhän näitä jaksoja uudestaan katsookin.

nimimerkki: Sano mitä sanot

Arvosteltu: 29.05.2005