Huhhuh, mikä pläjäys. Muuta ei voi sanoa.
Avaruusoliot hyökkäävät maapallolle käyttäen apunaan zombeja, joita he tekevät kuolleista maan asukkaista. Weird, ha? No, eipä yhtään sen tavallisemmaksi muutu jatkossakaan.
Ohjaus ja kässäri ovat surkeita. Kummatkin siis elokuvahullun mutta lahjattoman Ed Woodin käsialaa. Näyttelijät voisi vaihtaa mätiin kalapuikkoihin eikä kukaan huomaisi eroa kovin pian. Lavasteet ovat tuota… ööh. No okei, niitä ei juurikaan ole. Suurimman osan ajasta henkilöt seisovat ulkona ollessaan pelkkä seinä taustanaan. Ja sittenhän on tietenkin hautausmaa joka on synkkä ja sumuinen vaikka muualla olisi valoisaa ja aurinkoista. SITTEN on tietenkin ne pölykapseliufot, joiden tukilangat sojottavat jäykkinä. Ei ihme, että tämä elokuva on äänestetty maailman huonoimmaksi, ja se löytyy myös IMDB:n sadan huonoimman elokuvan listalta.
No miksi minä siis annan jopa kolme tähteä? No, kuten arvoisa kolleegani Söpö Lentävä Rukkanen tuossa alempana totesi, elokuva on suoraan sydämestä. Se on tehty todella suurella innolla ja se näkyy. Mikään muu elokuvassa ei sitten olekaan hyvää… tai no. Itseasiassa on, kunhan sitä katsoo campina. Näille jutuille ei voi olla nauramatta, mutta ei tämä kuitenkaan mikään kuoliaaksinaurattaja ole.
Campina ihan toimiva “sci-fi” leffa joka oli alusta alkaen tuomittu epäonnistumaan.
PS: Muuten, eihän jenkeillä oikeasti ole armeijassaan “lautastentorjunnastavastaavaa” upseeria, eihän?