Luulin että Globusin serkusten Cannon Films oli kalkkunatoiminnan kuningasyhtiö. Olin pahasti väärässä – Globusin serkuksilla on ammattitaitoa ja taiteellista kunnianhimoa. PM Entertainment jonka perustivat Richard Pepin ja Joseph Merhi ovat silkassa surkuhupaisassa nerokkuudessaan ihan omissa korkeuksissaan. Nyt tarkastelussa oleva [I]Shotgun[/I] näyttää alle viidessä minuutissa (oikeasti) olevansa silkkaa timanttia. Eli se on löperösti toteutettu ja siinä ei ole mitään muuta kuin kliseitä. Ne ulottuvat paitsi musiikkiin (kehnoa), “käsikirjoitukseen”, puvustukseen ja ohjaukseen. Aiemmin mainittu duo Pepin-Merhi istuu luonnollisesti tuottamassa.
Porakoneella läpiluetussa “juonessa” jepari Ian Jones (Stuart Chapin) alkaa laittamaan jonkinlaisia rikollisia pilkkeiksi haulikolla. Ja luonnollisesti vielä isommalla tykistöllä katsojien suureksi iloksi/hämmennykseksi. Myönnän suoraan että Allekirjoittaneen oli aika vaikea saada “juonesta” selvää. Hillitön nauraminen ja ajoittainen kakominen teki tarkkaavaisuuden ylläpidon vaikeaksi.
Näyttelijät pystyy kuittaamaan yhdellä lauseella: C-sarjan ripulisotkua.
Täydellisen surkea toimintaräpellys. Addison Randallin “ohjaama” ja “käsikirjoittama” sähellys on silkkaa kalkkuna-actionia ja vielä enemmän. Se on käänteisessä nerokkuudessaan Ed Woodin klassikkoteosten tasolla, mutta tietysti eri genressä ja eri vuosikymmeneltä. Sama kiduttava/nautinnollinen siipikarjauros siinä kaakattaa.