Mr. Bean, tuo maan mainio sekoilija jatkaa seikkailujaan tällä kolmannella kymmenvuotis-DVD:llä. Tällä kertaa mukana on 5 jaksoa.
Mr. Bean on mielestäni yksi hauskimmista brittiläisistä tv-sarjoista mitä koskaan on tehty. Heppu ei paljon puhu, mutta puhumisen sijaan hän joutuu väistämättä kaikenlaisiin hauskoihin ja välillä jopa hieman noloihin tilanteisiin. Tästä nimi nolojen tilanteiden mies.
Rowan Atkinson sopii Beanin rooliin kuin nenä päähän. Kukaan muu ei mielestäni osaisi esittää Beania yhtä hyvin kuin Atkinson. Atkinsonin ilmeily saa katsojan suun kääntymään väkisin pieneen hymyyn.
Tämä kolmas DVD sisältää siis viisi Mr. Bean -jaksoa: Mr. Bean palaa, Takaisin kouluun Mr. Bean, Lyö tiiltä, Mr. Bean, Hauskaa joulua Mr. Bean, Mr. Beanin huolia. Näiden jaksojen lisäksi levyllä on ekstrana kaksi hieman lyhyempää, mutta sitäkin hauskempaa jaksoa: Kirjasto ja Bussipysäkki.
Suosittelen Mr. Beania kaikille hyvän brittihuumorin (ja huumorin yleensä) ystävälle. Ei Beanin toilailuja pysty vakavalla naamalla katsomaan, vaikka kuinka yrittäisi. On se niin hupaisa tyyppi. Valitse siis Mr. Bean ja naura itsesi kipeäksi seuratessasi hänen toilailujaan.
nimimerkki: Juki