NHL-seura Toronto Maple Leafsin tähtipelaaja Darren Roanoke (Malco) on jäällä täysin pitelemätön, mutta Stanley Cup -finaalin lähestyessä hän eroaa tyttöystävästään (Good) ja peli menee täysin sekaisin, varsinkin kun hän kuulee LA Kingsin maalivahti Granden (Timberlake) napanneen kultansa. Maple Leafsin nuori ja kaunis omistaja (Alba) päättää hankkia Intiassa toimivan amerikkalaissyntyisen Guru Pitkan (Myers) palauttamaan Roanoken rakkauselämän uuteen kukoistukseen.
Tähtinäyttelijöitä ja julkisuuden keulakuvakasvoja vilisevä The Love Guru on Mike Myersin viimeisin hauskuutusluomus. Oli mielenkiintoista nähdä mitä saadaan aikaan yhdistämällä rakkaus, jääkiekko, poptähti Justin Timberlake, seksikäs Jessica Alba ja palapelin kokoajana Mike Myers. Ikävä kyllä leffa ei pysty vastaamaan odotuksiin ja tuloksena on laimea, sisällöltään heikko komedia.
Leffaa katsoessani olin lähes 100%:n varma, että Myers ei ollut projektissa mukana pelkästään näyttelijänä ja oikeassa olin, sillä miehen nimi koristaa myös käsikirjoittajien listaa. Leffa on kyllä niin Mike Myersin näköinen kuin vain voi olla, ja jos hänen huumorinsa puree niin kyllähän tämä on katsomisen arvoinen pakkaus. Juoni on ihan ok ja muutama kohtaus jaksaa naurattaa, mutta loppu on ennalta-arvattava eikä leffa pysty tarjoamaan katsojalle mitään sen erikoisempaa kokemusta. Alba ja Timberlake ovat mukana yleisömagneetteina, mutta heidän osansa jäävät taka-alalle. Myers ei onnistu tekemään Guru Pitkasta hauskaa persoonaa ja ajoittain kaverin joka paikkaan hyppiminen vain ärsyttää. Verrattaessa Austin Powersiin jää Guru Pitka valovuoden jälkeen.
Edes tällainen jääkiekkoon ja Jessica Albaan hurahtanut nuorimies ei saa leffasta juuri mitään irti. Ja vielä sellainenkin juttu piti nähdä, että NHL:n tähtipakki Rob Blake on isketty sentterin paikalle. No juu, heh heh, ei varmaan ketään muuta kiinnostanut, mutta virhe joka tapauksessa.
Juuri ja juuri jaksaa viihdyttää tuon reilun tunnin. Ei tästä maksaa kannata.