Amerikkalainen kauhuelokuva on jo pitkän aikaa elänyt puutostilassa, eikä moneen vuoteen ole tullut kunnollista kauhuelokuvaa mutta nyt näyttää ajat muuttuneen. Texas Chainsaw Massacre remake versio oli yllättävän hyvä kauhupätkä, joka ei häpeä alkuperäisen version kanssa. Mutta nyt iskee salamana Cabin Fever, joka on samalla hemmetin hauska että pelottava elokuva. Vitsit ovat hauskoja ja verta lentelee mukavasti, että pakko olla tyytyväinen. Tällaista elokuvaa ei ole moneen vuoteen tullut.
Cabin Fever käyttää hyväkseen teinikauhuelokuvien kliseitä mutta luo niistä aivan uudenlaisen elokuvan. Mukana ovat tyypilliset teininuoret, joiden puuhasteluun kuuluvat ryyppääminen, seksi, tyhmyys, itsekkyys ja viimeisenä muttei vähäisempänä, huumeet. Kuten moneen kertaan on todettu, näistä aineksista saa helposti tehtyä typerän kauhuelokuvan, muttei tämä kaava koske Cabin Feveriä.
Viisi nuorta lähtevät viettämään viikonloppua syrjäiselle mökille. Alku sujuu hyvin kunnes lihansyöjävirus lähtee valloilleen ja tartuttaa yhden nuorista. Virus saa nuorien tunteet kuohumaan ja kohta porukka on viittä vaille räjähdystä…
Eli Rothin ohjaama Cabin Fever on mukava tervetuliainen tähän väsähtäneeseen kauhumaailmaan ja tämän elokuvan jälkeen odotan innolla Rothin muita projekteja, enkä varmasti ole ainoa. Kauhudiggarina pidän Cabin Feveristä täysillä, vaikkakin pitää myöntää, ettei elokuva ole mikään mestariteos, muttei kauas jäädä. Elokuvan mökki tuo varmaankin monelle kauhufanille Evil Deadin mieleen ja heti tämän jälkeen haukkuu elokuvan pystyyn, itse en ota tätä kantaa. Pidän Cabin Feverin mökkiä kunnianosoituksena loistavalle Evil Deadille.