John Carl Buecher ohjasi Friday the 13th sarjaan, joidenkin kriitikkojen mielestä, jopa maailman huonoimpien elokuvien joukkoon kuuluvan seitsemännen osan. Järjestysnumerostaan huolimatta elokuva ei kuitenkaan ole niin surkea kuin voisi kuvitella. Itse asiassa leffa on niin perusfridayta, että sen seurassa ei voi kun viihtyä puolitoistatuntisen ajan.
Kuutososan lopussa Tommy Jarvis passitti massamurhaaja Jason Voorheesin sinne minne hän kuuluu, Camp Crystal-järven pohjaan. Kristallijärven alueella lähellä Jasonin vedenalaista hautaa asuu nuori Tina Shepherd jolla on telekineettisiä kykyjä. Hän saa raivon puuskassa ja edellä mainittujen kykyjen avulla hukutettua vahingossa isänsä järveen.
Vuosia myöhemmin tapahtuneesta Tina palaa järvelle yhdessä äitinsä ja kieron tohtorin kanssa. Tina avaa vahingossa Jasonille tien pois järven pohjasta ja tämä lähtee jälleen tapporetkelle. Läheiseen mökkiin on taas vaihteeksi tullut nuorisoa juhlimaan ja siinäpä Jasonille hyvä apaja.
Kuten jo tuossa alussa tuli sanottua niin elokuva on ehkä hieman mainettaan parempi, mutta kuitenkaan en mene tätä suosittelemaan kuin sarjan edellisten osien faneille. Kyllä tämä yhtenä sarjan osana menee. Jos haluat tämän nähdä niin vuokraa, älä osta.
nimimerkki: Barabellum