Parodioita on monenlaisia. Voidaan parodioida yksinomaan yhden genren elokuvaa tai montaa genreä yhtä aikaa, voidaan tehdä hyviä vitsejä tai niin typeriä vitsejä, että alkaa kerta kaikkiaan nauramaan ja voidaan jopa parodioida parodioita. Kentucky Fried Moviessa yhdistyvät nämä kaikki.
David Zucker, Jim Abrahams ja Jerry Zucker ovat miehet Alaston Ase, Hei Me Lennetään, Hot Shots ja Top Secret! -elokuvien takaa ja tämä on heidän ensimmäinen elokuvansa. Erona ZAZ-kolmikon muihin elokuviin on tukevampi ohjaus (John Landis) ja se, ettei elokuvassa ole jatkuvaa juonta laisinkaan, Kentucky Fried Movie on lähempänä sketsi-kokoelmaa, kuin elokuvaa.
Kuten alussa jo kirjoitin, on elokuvassa hyviä sketsejä ja sitten naurettavan huonoja. Kirveestä saavat niin katastrofi-elokuvat, karate-elokuvat kuin pornoelokuvatkin. Elokuva kannattaakin katsoa juuri muutaman erittäin hauskan sketsin takia, “Tunne-se-itse” -teatteri on hulvaton kokemus, “Katoliset High School-tytöt vaarassa” on traileri elokuvasta joka olisi pitänyt toteuttaa, ja pääsemme myös tutustumaan “Seksin ihmeelliseen maailmaan”. Kokonaisuutena huumori on monin verroin parempaa kuin ZAZ-miesten muissa elokuvissa.
Elokuva sopii sunnuntai-iltapäivään kuin sika lihatiskiin. Mikäli näet alelaarissa tai vuokraamossa niin poimi ihmeessä mukaasi. Kestää parikin katselua.
nimimerkki: Misery