En odottanut tältä elokuvalta paljon ja yllätyin erittäin iloisesti.

17.6.2007 01:27

Alkuperäinen nimi:Monster Man
Valmistusvuosi:2003

Olin jo pitkään yrittänyt saada aikaiseksi ostaa tämän elokuvan ja viimein onnistuin, “kolme elokuvaa 10€:lla” -tarjouksen ansiosta.

Juonihan on pähkinänkuoressa. Nyhverö nörtti Adam (Eric Jungmann) ja hänen kovaääninen kaverinsa Harley (Justin Urich) ottavat ja lähtevät autolla heidän ystävättärensä häihin. Matkalla he törmäävät monstertruckia ajavaan Fuck Faceen (oi kyllä, miten oiva nimi murhaajalle), joka on pilkkonut pikku kylän asukkaiden kehonosia parempaan talteen. Tietysti matkassa on mukana myös niukasti pukeutunut uhkea blondi liftari Sarah (Aimee Brooks), ja niin on kaikki kauhukomediaan tarvittavat ainekset koossa.

En odottanut tältä elokuvalta paljon ja yllätyin erittäin iloisesti. Eric Jungmann on sympaattinen nyhverö, joka tietysti elokuvan aikana kasvaa ja karaistuu miehenä. Urich osaa asiansa ja Brooksin hahmo on miellyttävä tuttavuus, ottaen huomioon millaisia pattiin ottavia horatsuja kauhuelokuvien kirkuvat naikkoset yleensä ovat. Komedia pelaa erittäin hyvin ja ohjaus on onnistunutta. “Erikoistehosteet” tietysti vähän sukkaavat, mutta se kuuluu eittämättä elokuvan komediapuoleen.

Suosittelen katsomaan elokuvan muistaen sen olevan komediaa, ei tosikoille.

nimimerkki: lollipop

Arvosteltu: 17.06.2007