Iso hurrikaani iskee Floridaan. Haley (Kaya Scodelario) päättää uhmata vaaraa ja hakea isäukkonsa (Barry Pepper) vaara-alueelta. Ilmenee että hyvät aikeet voivat johtaa vielä suurempaan vaaraan ja vesimassojen mukana saapuu Floridamiehen arkkivihollinen: [I]Alligator mississippiensis[/I] ja sen kätyreinä lisää amerikanalligaattoreita. Perheyksikkö huomaa olevansa aika vetisessä pinteessä.
Alexandre Aja on erikoistunut kauhugenreen (harvinaista) ja nyt käsittelyssä oleva leffa perustuu krokotiilieläinten lahkoon ja eipä se haittaa niiden ollessa todistetun vaarallisia. Ksäikirjoituksesta vastaava Rasmussen-duo laittaa mukaan hienoista henkilödraamaa ja toimintaa mihin kauhugenre yleensä perustuu. Verta ei myöskään säästellä ja alligaattorit itse ovat melkoisen äkäisen ja uskottavan näköisiä.
Kaya Scodelario ja Barry Pepper ovat elokuvan tarpeisiin täysin riittävä duo eikä kumpikaan törki ärsytyskynnystä typeryydellä. Itse asiassa kaikki elokuvan ihmishahmot ovat hyvin tilanteen tasalla mikä luonnollisesti lisää jännitysarvoa. Nämä sivuroolit ovat pääasiassa leffassa ihan vaan antamassa alligaattoreille naposteltavaa ja eipä se haittaa.
Juonellisesti leffa ei yllätä, mutta kerronnan tempo on miellyttävän nykimätön, meininki ei säästele veren suhteen ja ohjaaja saa miljöön vaikutukset erityisen huomattaviksi. Kokonaisuus ei ole mikään kauhukerronnan suurteos, mutta soveltuu mainiosti elokuvamaratonin välinäytökseksi.