Hankinnan arvoinen jo pelkästään vanhojen jaksojen takia.

21.6.2005 23:33

Alkuperäinen nimi:Vintiöt Naked
Valmistusvuosi:1994

Vintiöt ovat suuri osa lapsuuttani (niinkuin Kummelikin). Nyt 16-vuotiaana olin jo kokonaan unohtanut kuinka hyvä sarja oli joten päätin ottaa siitä selvää. Lainasin kaveriltani Vintiöt Nakedin ja katsoin kaikki jaksot putkeen kahden kaverini kanssa.

Tulin siihen tulokseen, että Vintiöt ovat loistavia. Tai ainakin vanhat jaksot nimittäin kun katsoimme kuusi vanhaa jaksoa emme meinanneet saada mitään selvää näyttelijöiden dialogista naurumme takia. Kun sitten katsoimme uudet jaksot oli nauru paljon vähäisempää. Tämä johtuu varsin yksinkertaisesta syystä: uusia jaksoja on suuniteltu liikaa ja ennenkaikkea niissä on käsikirjoitus!! Vintiöiden kuuluu näyttää amatöörimäiseltä tai se menettää otteensa. No onneksi uusissa jaksoissa on myös hyviä sketsejä. Mutta minua kyllä raivostutti se minkälaiseksi suosikkisketsini, Varjomiehet, oli muutettu uusissa jaksoissa.

Vaikka ei pitäisikään uusista jaksoista on DVD hankinnan arvoinen jo pelkästään vanhojen jaksojen takia. Ja onhan levylle vielä tallennettu mukavasti ekstroja. Löytyy poistettuja kohtauksia, haastatteluja, kommenttiraita ja kommenttiraidan kommenttiraita. Vintiöt on todella hyvä sketsiohjelma, joka esitteli monta hyvää sketsiä kuten esim. Ranen ja Keravan kollit, Kesämiehen, Tervasaaren kesäteatterin, Varjomiehet ja Moilasen.

On olemassa vain kaksi parempaa kotimaista sketsisarjaa kuin Vintiöt nimittäin mainio Kummeli ja mahtava Studio Julmahuvi. Joten Vintiöt Naked on hintaansa nähden hyvä ostos. Jos olet miettinyt tämän ostamista niin osta! Niin minäkin tein.

nimimerkki: Daniel Baldwin

Arvosteltu: 21.06.2005