Tämä elokuva on vähän kaksipiippuinen tapaus. Se häviää kaikessa legendraaselle The Crow:lle, mutta voittaa The Crow II: City of angels elokuvan vähintään sata-nolla.
No, elokuvan juoni on sitä tuttua Crow tavaraa: tällä kertaa mies nimeltä Alex Corvis tuomitaan tyttö ystävänsä murhasta, mutta koska hänet on tuomittu Amerikkalaiseen tapaan väärin perustein, Crow tulee ja herättää tämän henkiin. Tämän jälkeen Alex hankkii oikeudenkäyntinsä pöytäkirjat, ja ryhtyy selvittämään kuka oli mystinen murhaaja, josta hän näki vain osan kättä…
Elokuvan on ohjannut minulle tuntematon Bharat Nalluri, ja pääosaa esittävä Eric Mabiuskin on oudohko herra (olen nähnyt jonkun hänen elokuvansa, nimi ei vain nyt muistu…), ja Kristen Dunstin tuntevat varmaan kaikki.
Elokuvan visuaalinen ilme on, kumma kyllä aika kaukana ensimmäisestä Crow elokuvasta, mutta ok. Musiikki on hyvää, niinkuin on ollut kaikkissa Crow elokuvissa.
Mutta ei sillä visuaalisella ilmeellä, eikä musiikilla ole niin väliä, kunhan tunnelma on hyvä. Ja tässä elokuvassa se hetkittäin yltää jopa ensimmäisen Crown tasolle.
Ja näin lopuksi: The Crow: Pelastus on ok elokuva vaikka häviää kaikessa ykköselle, mutta voittaa kakkosen mennen tullen. Jos ykkösosassa kaikki oli täydellistä, kakkosessa surkeaa, niin tässä kaikki oli keskitasoa.
nimimerkki: BatDeamon