Idea jättiläisnaisesta saattaa kuulostaa tyhmältä ja sitä se on.

7.11.2005 20:35

Alkuperäinen nimi:Attack of the 50 Foot Woman
Valmistusvuosi:1958

Nancy Fowler Archer on rikas nainen, jonka mies Harry on rakastunut tyttöön nimeltä Honey Parker. Eräänä iltana Nancy on ajelulla, kun avaruusalus laskeutuu keskelle tietä ja sieltä astuu ulos jättiläismies. Poliisit eivät usko Nancyn uskomatonta tarinaa. Nancy yrittää saada miehensä uskomaan, että alus oli oikea. Pari lähtee etsimään alusta ja he löytävät sen, mutta jättiläismies kidnappaa Nancyn. Poliisit ja Harry aloittavat etsinnän ja löytävät Nancyn. Mutta pian he saavat huomata, että Nancy kasvaa ihmeellistä vauhtia. Tohtori kutsutaan paikalle ja Nancy pitää kahlita sänkyyn. Lopulta Nancy on yhtä iso kuin jättiläismies ja hän lähtee etsimään miestään. Nancy löytää miehensä toisen naisen (Honey) kanssa. Mustasukkainen Nancy nappaa Harryn, tappaa Honeyn ja niin Jättiläisnainen alkaa tuhoamaan kaupunkia.

Idea jättiläisnaisesta saattaa kuulostaa tyhmältä ja sitä se on. Elokuva on ok 50-luvun sci-fi -filmi, mutta idea ja efektit vähentävät pisteitä aika lailla. Myös idea jättiläismiehestä, joka tulee ulkoavaruudesta on naurettava. Aluksi idea toimii, mutta sitten, kun filmin lopussa nähdään jättiläismies, niin on vaikeata olla nauramasta.

Suosittelen Jättiläisnaisen hyökkäystä ihmisille, jotka pitävät 50-luvun sci-fistä (esim. Kärpänen).

nimimerkki: Markus

Arvosteltu: 07.11.2005