En ymmärrä miksi Wes Craven on tämän elokuvan tehnyt. Ehkä herralla on loppunut rahat kesken, tai sitten hänen on vaan pitänyt päästä uudestaan editoimaan ykkösosan materiaalia, kun se oli niin kivaa!
Tässä jatko-osassa on nimittäin varmaan käytetty enemmän kohtauksia ykkösosasta kuin tehty uusia. Suurinta hupia onkin seurata, kuka saa flashbackin seuraavaksi. Ymmärrätte mistä puhun, jos katsotte elokuvan.
Elokuvassa on siis mukana henkilöitä jotka jäivät ykkösosasta henkiin. Perheen poika Bobby (Robert Houston) sekä kannibaaliperheen tytär Rachel/Ruby (Janus Blythe). Bobby on edelleen ihan hajalla perheensä kohtalosta, joten ei pysty osallistumaan moottoripyöräkilpailumatkaan, johon hänen ystävänsä ovat lähdössä. Onkin mielestäni hyvin kummallista että hän on yhdessä Rachelin kanssa, luulisi että voisi olla hankalaa seurustella henkilön kanssa jonka perhe on lahdannut sinun perheesi ja vähän toisin päinkin. No, tämä ei kuitenkaan ole ainoa epäuskottava piirre elokuvassa.
Rachel ja joukko muita nuoria lähtevät siis moottoripyöräkilpailuihin. Ryhmä päättää kuitenkin poiketa reitiltä ja kas kummaa jäävät jumiin samoille seuduille kuin ensimmäisessä osassa. Tässä vaiheessa onkin todella hankala arvata mitä tuleman pitää!
Juonin on tönkkö, se on todellakin epäuskottava ja tylsä. Jännittävän tunnelman luominen ei onnistu sitten millään, eikä näyttelijänsuorituksissa ole hurraamista. Itse asiassa porukka on niin ärsyttävää. ettei edes harmita, vaikka pientä harvennusta tapahtuisi.
Vaikka tämä jatko-osa on mielestäni turha, se on kuitenkin harmiton, mutta jos ei nyt mitään muuta tekemistä keksi niin ehkä sen sitten voi katsoa.
nimimerkki: Irma Web