Friday the 13th-saaga on jo pääsyt toiseen osaansa. Tätä leffaa on sensuroitu aika paljon. Tosin kyllä tässäkin ruumiita tulee. Veri ei roisku ihan samaan malliin kuin ykkösosassa. Siltikin tämä on ansainnut K-18-merkinnän. Tämä on kylläkin hieman parempi kuin ykkösosa.
Leffan juoni on aivan sama kuin ykkösosankin. Tämä ei paljon uutta tarjoa. Tosin saamme nyt tutustua erääseen valkokankaiden tunnetuimpiin psykopaatteihin lukeutuvaan Jason Voorheesiin. Muuten tässä noudatetaan varsin pitkälle aiempaa kaavaa. Me näemme paljon asioitta murhaajan silmin. Tosin elokuva ei sorru samanlaiseen ennalta-arvattavuuteen. Ja tämä sentään onnistuu välistä pelottamaan, mihin ykkönen ei pystynyt.
Näyttelijätyö ei ole pahemmin parantunut edellisestä osasta. Pari näyttelijää tosin suorittaa hommansa ihan kelvollisesti. Jason on aika kova ottamaan porukkaa hengiltä. Hän käyttää kaikkea terävää. Tosin hän ei käytä tässä sitä legendaarista maskiaan vaan hänellä on päässään jonkunmoinen huppu. Todella typerän näköinen, että oli vain hyvä siirtyä hieman tyylikkäämpään naamioon.