Regina Lambert (Newton) palaa lomaltaan takaisin Pariisiin. Pian tämän jälkeen hänelle ilmoitetaan, että hänen Chalie miehensä on kuollut. Regina vakuuttaa syyttömyytensä. Pian Reginan ympärillä alkaa pyöriä kaikenlaisia rikollisisa ja lahjottuja poliiseja. Salaperäinen Joshua Peters (Walhberg) tulee yllättän auttamaan Reginaa selvittämään Charlien taustoja. Juttuun on myös sekaantunut USA:n hallituksen agentti Bartholomewin (Robbins). Aika alkaa käydä vähiin ehtiikö Regina selvittämään totuuden Charliesta.
En kyllä sekavampaa elokuvaa vähään aikaan ole nähnyt. Tarinasta ei tietänyt oliko tämä trilleriä, komediaa, toimintaa, vai romantiikkaa. Aina kun sai juonesta kiinni heti tuli jonkinlainen aivoton juonenkäänne. Ohjaaja Jonathan Demmen uran pohjanooteraaus. Mark Walhberg ja Tim Robbins tuhlaa näyttelijätaitojansa tälläisessä roskaelokuvassa. En yhtään ihmettele minkä takia Totuus Charliestä julkaistiin Suomessa suoraan dvd-levitykseen. Käsikirjoituskin ontui todella pahasti kun leffassa ei tuntunut olevan oikein minkäänlaista tarinaa. Tuntui siltä, että kukaan ei ottanut tätä elokuvaa tosissaan sitä tehtäessä.
Kokonaisuutena yksi surkeimpia elokuvia mitä olen nähnyt. Jos aivoton pelleilytrilleri kiinnostaa, katso tämä elokuva. Muuten suositteleen jättämään hyllyyn pölyttymään.
nimimerkki: andy