Liu Jian (Jet Li) on kiinalainen kyttä, joka lähetetään Pariisiin auttamaan paikallista poliisia. Heti kun äijä saapuu niin hänet lavastetaan murhaan, mikä tarkoittaa Li:in täytyy juoksennella ympäri Pariisia ja lätkiä roistoa ties minkälaisissa asennoissa. Karkumatkalla Liu tapaa Bridget Fondan esittämän ilotytön ja tutustuu häneen saanen tietää, että hänen tytär on kaapattu ja samainen henkilö järkkäsi Liun kuseen.
Juoni kuin toteutus on nolla luokkaa. Olen saanut tarpeeksi kung fu –elokuvista, joissa ei ole mitään järkeä kuin potkut ja nyrkit, ne ei enää toimi. Jackie Chan ja Jet Li ovat hyvä esimerkkejä, jotka ovat pilanneet kuuluisan aasialaisen kung fu –elokuvat ja Bruce Leen maineen.
Näyttelijät eivät saa mitään irti hahmoistaan mutta ei käsikirjoituskaan siihen syytä anna.
Kiss of the Dragon kuuluu luokkaan turhat ja liukuhihnaelokuvat, jotka ovat selvästi tehty rahastukseksi ja se siihen jääkin. Ensimmäisellä kerralla elokuvan voi sulauttaa mutta toinen kerta on silkkaa kärsimystä ja ajan tuhlausta.
Yleensä minulle menee idioottimaiset aivot narikkaan –elokuvat mutta Kiss of the Dragon on poikkeus isolla peellä.
Kiss of the Dragon on ihan hyvä elokuva kertakäyttökamaksi mutta toista elokuvakertaa se ei kestä. Joten vuokraa mieluummin kuin ostat tämän elokuvan. Lopuksi annan elokuvalle kaksi tähteä ja se tulee ensimmäisestä katsontakerrasta.