Joukko ihmisiä lähtee kuvaamaan sademetsään dokumenttia salaperäisestä shirishama-heimosta. Joella he törmäävät haaksirikkoutuneeseen Paul Saroneen ja ottavat hänet kyytiin. Joukon johtaja saa erittäin myrkyllisen ampiaisen piston kaulaansa ja Sarone väittää tietävänsä lyhimmän reitin sairaalaan. Mutta pian paljastuukin, että Saronella onkin mielessään jotain aivan muuta. Nimittäin kymmenenmetrisen jättiläisanakondan nappaaminen.
Leffan juoni on typerä ja ennalta-arvattava. Kaikki varmasti arvaavat, että jättikäärme karsii porukkaa minkä ehtii. Ikävä pilata elokuva kertomalla sen loppuratkaisu, mutta näin se on.
Suoraan sanottuna leffan näyttelijät eivät päätä huimaa…ainakaan hyvällä tavalla. Erikoistehosteet eivät ole kiltisti sanottuna mitään parasta laatua. Tehosteissa olisi voitu panostaa enemmänkin itse anakondaan eikä räjähdyksiin ym.
Silti, kyllähän tämän katsoo kertakäyttöviihteenä jos ei ole muuta vaihtoehtoa. En menisi suosittelemaan tätä kenellekään, varsinkaan käärmekammoisille.
Yksi pojo hyännäköisestä Jennifer Lopezista ja puolikas hyvästä ideasta.