Kaikkea sitä tuleekin katsottua.

10.8.2003 19:41

Alkuperäinen nimi:Bring It On
Valmistusvuosi:2000

Leffa kertoo San Diegon Rancho Carne High Schoolin chearleadereista. Huutosakki on voittanut viisi perättäistä huutosakkimestaruutta ja nyt aiotaan tavoitella kuudetta. Huutosakin johtaja vaihtuu ja uudeksi kapteeniksi valitaan Torrance, joka on omistanut koko elämänsä huutosakkihommalle, koska ei ole mikään välkky kuten hän itse toteaakin. Koreografiassa ilmenee ongelma koska edellinen kapteeni on pihistänyt sen toiselta koululta, kulmien kiltseiltä. Nyt on aika reiluun peliin, maksoi mitä maksoi.

Kaikkea sitä tuleekin katsottua kun väsyttää ja TV on auki. Vaikka kyseessä on täysin turhanpäiväinen tapaus niin kanavaa ei tullut sitten vaihdettua kuitenkaan. Huvittavaa leffassa on se että chearleadereilla pyyhkii kohtuu hyvin, mutta emolajilla eli futaajilla on aivan surkea joukkue josta ei ole mihinkään. Mahtaa olla melko mielenkiintoista kannustaa luusereita.

En kyllä osaa suositella leffaa kenellekään. Ainoa hyvä puoli on nuoret, nätit ja sporttiset tytöt joita leffassa vilisee pilvin pimein. Tuo seikka ei tee kuitenkaan hyvää leffaa tee.

Arvosteltu: 10.08.2003