Pop-laulaja Britney Spearsin valkokangasdebyytti tyrmättiin kriitikoiden osalta oikein kunnolla eikä taloudellisestikaan menestynyt hyvin. Onnistuihan tämä kahmaisemaan jopa vuoden huonoimman elokuvan pystinkin. Minua todella kiinnosti nähdä oliko kyse niin surkeasta leffasta ja lainasin vuokraamosta. Suoraan sanottuna minä sain tästä vakavia traumoja. Tämä oli paljon huonompi kuin osasin kuvitella.
Elokuvan päähenkilöt Lucy (Spears), Kit (Zoe Saldana) ja Mimi (Taryn Manning) lähtevät tienpäälle pohtimaan teini-iän ongelmia ja ystävyyttään ja poimivat jopa tuntemattoman Benin (Anson Mount) kyytiin. Ja kysymys on siis ilmassa: Menettääkö tuo kiltti naapurintyttö Lucy neitsyytensä vai ei? Suoraan sanottuna Britney ei näytä yhtään viattomalta tytöltä ja toiseksi ei kiinnosta. Tämä oli siis niin uskomatonta selluloidijätöstä, että kyllä pitkän aikaa hirvitti. Tälläiset elokuvat ovat häpeäksi koko elokuvabisnekselle. Voisihan tämä toimia pelkkänä vitsinä…Eipäs voikaan, tämä on tehty liian vakavalla mielellä koska tekijät ovat ilmeisesti tosissaan luulleet laulutaidottomalla Britneyllä olevan aineksia näyttelijättäreksi. Näinhän asia ei ole todellakaan ja Britney tekee niin ärsyttävän yliampuvan roolisuorituksen, että sen rinnalla Mariah Careyn suoritus “Glitterissä” vaikuttaa Oscarin arvoiselta. Tosin kaikki muutkin näyttelijät ovat sen verran ärsyttäviä, että surkeimman roolisuorituksen valitseminen on todella vaikeaa. Britney pistetään tietenkin muutamaan kohtaan laulamaan ja nämä kohtaukset olivat niin kamalaa mökää korville, että piti käydä hakemassa korvatulpat ennen kuin pystyin jatkamaan katsomista.
Yhteenveto: Crossroads on kammottava elokuva, jota ei voi suositella kenellekään. Tämän kohdeyleisö on 11-16 vuotiaat teinitytöt, mutta tietääkseni tämä ei niihinkään uponnut lainkaan joten mitä väliä. Välttäkää tämän elokuvan (ansaitseeko tämä nimityksen elokuva?) katsomista, mikäli ette tahdo tietää mitä tarkoittaa oikein huono elokuva. Minä olen puhunut.
nimimerkki: Koralli