Morrisseyn toinen videokokoelma The Malady Lingers On sisältää kahdeksan videota, jotka sijoittuvat vuosien 1991-1992 tiimoille. Silloin Morrisseyltä tuli ensin flopannut Kill Uncle, jota pidetään hänen huonoimpana albumina. Sitä seurasi vuoden 1992 jättipotti Your Arsenal, joka sai Grammy-ehdokkuuden, kriitikoiden kehut ja laajensi fanirintamaa aikuismaisella tyylillään.
Videossa hyörii Morrisseyn lisäksi hänen senaikainen taustaryhmä eli Alain Whyte (kitara), Boz Boorer (kitara), Gary Day (bassokitara) ja Spencer Cobrin (rummut). Kaikki paitsi Cobrin soittavat uudella You Are the Quarry-levyllä, joten ryhmä ei ole paljonkaan muuttunut, vaikkakin Day erotettiin vuonna 1994 Morrisseyn toimesta muutamaksi vuodeksi.
Videot ovat viimeistä lukuun ottamatta hienoja. Karismaattinen Morrissey nostaa mielikuvituksettomienkin videoiden tasoa huomattavasti. Kunniamaininnan saa piristävä ja hauska You’re the One for Me, Fatty-video, joka seuraa lihavan naisen ja laihan miehen rakkaustarinaa.
Ekstroja ei ole. Suosittelen kaikille, jotka haluavat tutustua Morrisseyn soolotuotantoon. Tässä on audiovisuaalinen tapa tehdä se. Löytyy suhteellisen halvalla monista musiikkikaupoista.
Videot
Glamorous GlueCertain People I Know TomorrowWe Hate It When Our Friends Become Successful My Love Life You?re the One for Me, FattySing Your Life Pregnant for the Last Timenimimerkki: Nelisilmä