A Show of Hands on Hold your fire -levyn (julkaistu 8.9.1987) kiertueella kuvattu live show.
Rush soitti 1970-luvulla pääosin kitarapitoista proge-rockia. 1980 ilmestynyt Permanent Waves levy oli jo enne tulevasta. 1981 julkaistu Moving Pictures -levyllä syntikoita oli lisätty moninkertainen määrä edelliseen levyyn verrattuna. 1982 julkaistu Signals oli sitten täyskäännös kitarapitoisesta progesta syntikkapitoiseen teknorockiin. Moving Picturesilla kitara oli edessä ja syntikka taustalla. Signalsilla syntikka oli taasen edessä ja kitara taustalla. Uusi saundi karkoitti paljon faneja pois, mutta vuorostaan toi uusia faneja vielä enemmän. Rushin tapaan neljän studiolevyn jälkeen julkaistiin livelevy. A Show of Hands, joka koostuu pääosin 1980-luvun syntikkabiiseistä. Tämä on arvostelu tuon levyn videoversiosta.
Keikka starttaa erittäin kasarilaisella The Big Moneylla, joka on studioversioon verrattuna kenties hieman köykäinen, mutta silti menevä. Seuraava kappale, Marathon, on myös hiukan väsynyt studioversioon verrattuna ja Geddyn äänikin kuulostaa hiukan möyheältä. Tiukalla bassoriffillä starttaava Turn The Page ei ole mikään kummoinen viisu, mutta livenä siihen on saatu kummasti energiaa ja potkua. Prime Moverista en ole ikinä pitänyt, eikä se livenäkään onnistu vakuuttamaan.
Yksi keikan kohokohdista on loistava Manhattan project. Jälleen hävitään studioversiolle, mutta biisi toimii livenä erittäin hyvin ja parempaa siitä ei livenä voikkaan saada. Closer To The Heart on yksi keikan harvoista biiseistä, jotka eivät sisällä syntikoita ollenkaan ja sen keskelle on lisätty kiva jamittelu-osio. Ja sitten pamahtaa! Keikan selvästi hienoin kohta: Red Sector A! Geddy Lee ei soita bassoa ollenkaan, eikä sitä edes huomaa. Tiukkaan kitara- ja syntikkariffiin nojaava keskitysleireistä kertova viisu on Rushin live-esiintymistä parhaimmillaan. On suorastaan henkeäsalpaavaa miten kitara ja syntikka vaihtavat keskenään riffejä taustalta eteen ja takaisin. Seuraava Force Ten on kanssa yksi loistavimmista esityksistä koko keikalla. Hienosti nojataan kasariefekteihin ja bändin (lähes) täydelliseen soittotaitoon. Seuraavat Mission ja Territories ovat hiukan heikkoja esityksiä, mutta silti kohtuuhyvin vedettyjä. (Territories on kyllä loistava studiossa.) Rhythm Method on Neil Peartin ensimmäinen rumpusoolo, joka on tallennettu (ainakin virallisesti) videolle. Spirit of Radio ja Tom Sawyer ovat Rushin kaksi suosituinta biisiä ja ne vedetään ihan menevästi. Keikan päättää 2112/La Villa Strangiato/In The Mood -medley.
Power Windows ja Hold Your Fire -levy ovat parhaiten edustettuna (The Big Money, Marathon, Manhattan Project ja Territories Power Windowsilta. Turn The Page, Prime Mover, Force Ten ja Mission Hold Your Firelta.), mutta yksi syy miksi näiden kahden levyn biisit eivät toimi livenä yhtä saumattomasti kuin studiossa on se, että niissä on jumalattomasti 1980-luvulla suosittuina olleita Efektejä. Alex Lifeson ja Geddy Lee joutuvat koko ajan polkemaan kaikenmaailman pedaaleja, eikä kaikkia efektejä voi siirtää lavalle.
A Show of Hands on loistava keikka, mutta joitain olennaisia biisejä puuttuu. (Videoversiossa ei ole yhtään biisiä Signals-levyltä ja CD-versiossa vain yksi.)
Ainakin sellaiset kasarihelmet kuin Analog Kid, Chemistry, Afterimage ja Between The Wheels olisi kyllä ihan kivuitta saatu mukaan videolle. A Show of Hands kelpaa silti sellaisenaan, vaikkei ylläkään Rush in Rion ja R30 keikkojen tasoille. On erittäin suositeltavaa ostaa sekä CD- että video-versiot A Show of Handista, sillä biisilistat eroavat juuri sopivasti toisistaan.
Biisilista (Video. Biisin perässä myös miltä levyltä kyseinen biisi on.)
1. The Big Money (Power windows)
2. Marathon (Power windows)
3. Turn the Page (Hold your fire)
4. Prime mover (Hold your fire)
5. Manhattan Project (Power windows)
6. Closer To The Heart (A Farewell to kings)
7. Red Sector A (Grace under pressure)
8. Force Ten (Hold your fire)
9. Mission (Hold your fire)
10. Territories (Power windows)
11. Rhythm Method (Rumpusoolo)
12. Spirit Of Radio (Permanent Waves)
13. Tom Sawyer (Moving pictures)
14. 2112/La Villa Strangiato/In the mood (2112, Hemispheres ja Rush)
Biisilista (CD. Biisin perässä myös miltä levyltä kyseinen biisi on.)
1. Intro
2. The Big Money
3. Subdivisions (Signals)
4. Marathon
5. Turn The Page
6. Manhattan Project
7. Mission
8. Distant Early Warning (Grace Under Pressure)
9. Mystic Rhythms (Power Windows)
10. Witch Hunt (Moving Pictures)
11. Rhythm Method
12. Force Ten
13. Time Stand Still (Hold Your Fire)
14. Red Sector A
15. Closer To The Heart
Ps. Kesäkuun lopulla julkaistaan DVD-boksi Rush Replay: X3, joka sisältää Exit stage left -livelevyn videoversion, yhden ennen julkaisemattoman keikan ja A Show of Handsin DVD-version.
nimimerkki: Scarface