Lordi on yksi lempibändeistäni. Oli siis suuri ilo ja riemu kun uusimman CD:n sisältä löytyi myös Bonuksena varsin mielenkiintoisen näköinen DVD. Mielenkiinnolla sitä aloin sitten katsomaan… ja petyin pahasti.
Elokuvan juoni on uskomattoman hutaistun tuntoinen. Elokuvassa ei taida ensinnäkään olla minkäänlaista sanomaa, eikä toiminnalla ole oikeastaan minkäänlaista motiivia. Elokuva tyytyy lähinnä esittelemään loistavan keikkabändin jäseniä, eikä siinä ole tietoakaan pelotuksesta.
Ohjaaja ei ole kylläkään ollut ajan tasalla elokuvaa tehdessään. Ainoastaan juoni vetää vertoja ohjauksen hulluudelle.
Pahin pettymys elokuvassa oli Lordin musiikin puuttuminen! Elokuvan aikana ei soiteta yhtään ainutta Loordin hienoista biiseistä, eikä elokuva huipennukkaan mihinkään metsäkonserttiin, vaan loppuu täysin tavanomaisesti. Koko elokuvassa ei siis periaatteessa tapahdu mitään.
Kokonaisuutena elokuva on erittäin paha pettymys näin Lordi-fanillekkin. Ainoa, jonka takia elokuvan jaksoi loppuun asti katsoa oli lyhyt pituus ja positiivisesti yllättänyt, komea visuaalinen ilme, joka tuo mieleen mahtavat keikkakokemukset, musiikkivideot ja levyn kannet. Niiden tuijottelemista minä enemmän suosittelisin. Mutta kun tämän kerta ilmaiseksi saa ja levy on muuten erittäin hyvä, ei sen hankkimista kannata kovin paljon hävetä.
Eli: hyvä Lordi, tee ensikerralla elokuvaasi käsikirjoitus. Etsi ideoita vanhoista kauhutarinoista ja -leffoista, yritä keksiä elokuvaasi sanoma ja hanki ammattitaitoinen ohjaaja niin elokuvasi voisi olla unelmiesi täyttymys.
nimimerkki: Sano mitä sanot