Kotivideot eivät jaksa enää naurattaa.

1.6.2006 16:24

Alkuperäinen nimi:The Long Weekend
Valmistusvuosi:2005

Ed Waxman (Fehr) on mainosalalla töissä oleva kotivideofriikki, joka on kuvannut lähes koko ikänsä tapahtumat videokameralle, jopa senkin, kun hän tapasi ensimmäisen tyttöystävänsä.

Hänen veljensä on Cooper Waxman (Klein). Cooper on todellinen naistenmies, joka saa seksiä naiselta kuin naiselta.

Eräänä päivänä Ed yllättää tyttöystävänsä entisen kämppäkaverinsa peiton alta ja päättää tuhota kaikki kotivideotallenteensa ja alkaa elämään sinkkuelämää. Kaikki ei olekaan kuitenkaan niin helppoa. Tyttöystävästään yli pääseminen ja naisseuran hankinta ei olekaan niin yksinkertaista, ja Ed päättää kysyä apua veljeltään. Cooper auttaa mielellään ja ottaa tehtäväkseen saada veljelleen seksiseuraa juuri samalle viikonlopulle milloin Edillä pitäisi tehdä työpaikalleen projekti, jossa on kiinni koko hänen tuleva uransa.

Elokuvan tunnelma on ihan ok ja sopii nimenomaan hämäriin krapulapäiviin. Mutta itse elokuvassa taas ei löydy juurikaan kehumista, muutama hauska pieruhuumorikohtaus, joissa hieman hymy leviää huulille, mutta ei muuta. Elokuvassa näytetään myös runsaasti kotivideoita, joista jotkut on sijoitettu kohtauksiin aika hauskasti, mutta ainakaan omasta mielestäni kotivideot eivät jaksa enää naurattaa.

Näyttelijäsuorituksista sen verran, että Klein ei ole minun mielestäni tehnyt ainuttakaan hyvää näyttelijäsuoritusta, eikä tehnyt poikkeusta nytkään. Jotenkin jampan naama ei vaan miellytä. Fehr on aika ajoin ihan hauska, mutta ei onnistunut pelastamaan elokuvaa, ei lähellekään.

nimimerkki: JohnnyD

Arvosteltu: 01.06.2006