Split Image terroristiryhmä pitää panttivankinaan ryhmää nuoria paikallisessa S-Marketissa. Televisiokamera on mukana tapahtumien keskipisteessä ja suuri yleisö seuraakin arkaa tilannetta jännittävänä mediatapahtumana. Tilanteen lauettua panttivangeista tulee paikallisia julkkiksia, jotka käyttävät yllättäen saamaansa medianäkyvyyttä häikäilemättä hyväkseen. Pienoista anarkiaa on tarinassa mukana ja loppuun sisältyy vielä yllättävä juonenkäänne.
S.F.W. kuuluu kategoriaan rakkautta, anarkiaa & pop cornia. Se on elokuva, jossa on paljon jykevää sanottavaa, mutta toisaalta sitä ei voi ottaa ollenkaan vakavasti. Mediakritiikki on nasevaa osuen useimmiten maaliinsa. Elokuva demonstroi oivallisesti, minkälaisia haaskalintuja toimittajista/katsojista tulee suuren tragedian hetkellä. Juonessa on joitakin kohtia, jotka vetävät hiukan överiksi, mutta senkin antaa helposti anteeksi.
Ohjaajalta tämä on ns. yksittäinen veto, jonka jälkeen hänestä ei ole kuulunut mitään. No ehkä hän sai sanottavansa sanottua kerrasta… propsit siitä hänelle. Dorff keekoilee kuin kukko läpi elokuvan, mutta se sopii tän leffan tyyliin. Witherspoonin uralle tämä oli hyvä alku. Hämähäkkimies Maguiren ensimmäinen nimirooli kuuluu myös leffan ansioihin.
nimimerkki: mauge