Kuuluu siihen toiseen top-listaan, kärkisijoille. Älkää katsoko, edes kirveellä uhattaessa!

6.7.2004 18:46

Alkuperäinen nimi:Suburban Commando
Valmistusvuosi:1991

Heh, koska viimeksi olen nähnyt yhtä tekohauskan, tyhmän elokuvan kuin Kommando -Kaikkien kotien puolesta. Tai no, mitä voit päätellä jos Hulk Hogan seisoo videon kannessa idiotiin näköisenä avaruuspuvussa pidellen pikkupoikaa etusormenvarassa? 90-luvun alussa Hogan keksi komedian. Valitettavasti komedia ei keksinyt Hogania.

Hogan on Ship Ramsey, miestenmies, avaruuden supersankari joka puolustaa hyviä pahoilta. Erään taistelun jälkeen Shipin avaruusalus lähes tuhoutuu ja se tekee pakkolaskun, arvatkaa minne? Aivan, kotoisalle Tellukselle. Shep muuttaa nelihenkisen perheen pihamökkiin vuokralle. Hauskoja (lue lapsellisen tyhmiä) tilanteita sattuu Shepille joka ei ole tottunut Amreikkalaiseen kulttuuriin. Shepin vuokraisänttä saa vihiä siitä että Shep on avaruusmies ja hän löytää Shpein aluksen läheiseltä varastolta. Hän käynnistää Shepin avaruusaluksen, jonka takia avaruuden pahikset saavat signaalin koko koneesta, jolloin avaruudesta lähetetään kaksi gringoa Shepin perään. Mielenkiintoista…

Hulk Hogan on kai jonkinlainen Amerikkalaisten ikoni. Minuun Hogan iski kuin Matin ja Mervin ihmissuhde-asiat. Jälleen, mielenkiintoista. Tähän b-luokan roskaleffaan on eksynyt yhden-leffan-ihmeitä, mm. Chistopher Lloyd (Paluu Tulevaisuuten trilogia) ja se Hohdon muija, Shelley Duvall. Tiesittekö muuten Arskan piti tulla ensin Hoganin tilalle? Leffa on myös surullisen kuuluisa siitä, että yksi leffan tekijöistä (spesiaaliefektit-osastolta) kuoli kuvausten aikana testattaessaan jotain leffan härveliä.

Kommando -Kotien Puolesta kuuluu siihen toiseen top-listaan, kärkisijoille. Älkää katsoko, edes kirveellä uhattaessa!

nimimerkki: Screwball

Arvosteltu: 06.07.2004