Las Vegas on sarja, jossa on kuumia gimmoja ja kovia tyyppejä. Kaikista niistä kovista tyypeistä kivikovin on edottomasti veteraanitason äijän, James Caanin, esittämä Ed Deline. Hän on turvallisuuspäällikkö sarjan tapahtumapaikassa, Monteciton kasinohotellissa. Montecitossa työskentelee Ed Delinen lisäksi Mike Cannon (James Lesure), Mary Connell (Nikki Cox) ja Nessa Holt (Marsha Thomason). Las Vegasin alussa Montecitoon palkataan muitakin tutuksi tulevia, persooniltaan vähän erilaisia ihmisiä.
Las Vegas on sitä miltä se kuulostaakin, kevyttä ja hauskaa viihdettä. Paikkanahan Las Vegas tunnetaan mm. pika-avioliitoista, joissa Elvikseksi naamioitunut pappi hoitaa vihkiseremonian. Tässä sarjassa on paljon samantyyppistä hauskaa. Kulta kiiltää, rahakoneet laulavat ja pintaliitäjät metsästävät täydellisiä kokemuksia maailman cooleimman kaupungin sykkeessä.
Edelliseen liittyen on ehkä vähän outoa, että James Caanin kaltainen isompi tähti on lähtenyt mukaan tälläiseen sarjaan. Hänethän on nähty mm. sellaisessa elokuvahistorian merkkipaalussa kuin Kummisetä. James Caan tuo läsnäolollaan tähän sarjaan vähän vakavuutta. Hän pääsee myös näyttämään, että on yhä terästä. Jo heti Las Vegasin alussa hän on käydä kaunista tytärtään, Delindaa (Molly Sims), kuolaavan Dannyn (Josh Duhamel) kimppuun. Caanin tehtävä sarjassa onkin olla kuin vanha leijonauros, joka nuorempien mokaillessa ja törmäillessä tulee aina sopivalla hetkellä ulos “luolastaan” ärjäisemään nämä järjestykseen.
Koska sarjan tapahtumapaikka on kasinohotelli, nähdään siinä myös paljon pelaamista ja pelehtimistä. Häveliäästi varsinainen kovempi toiminta tapahtuu kumminkin hotellin suljettujien ovien takana. Meille ei siis näytetä, mitä Danny, josta tulee ensimmäisen kauden keskeisin hahmo erään hyytävän murhamysteerin myötä, vaikka puuhaa lakanoiden välissä. Eikä meille näytetä myöskään, miten tuo kylmä murha tapahtui. Vihjailua ja puhetta kyllä riittää. Onneksi sentään vierailevat tähdet eivät jää pelkäksi puheeksi. Ensimmäiselläkin kaudella nähdään esimerkiksi laulaja Paul Anka (jaksossa “Things That Go Jump in the Night”) ja toimintastara Jean-Claude Van Damme (jaksossa “Die Fast, Die Furious”) esittämässä itseään.
Monteciton käytävillä ja pelisaleissa liikkuu paljon kauniita ihmisiä, joilla ei ole tavoitteinaan kuin raha ja rakkaus. Jälkimmäinen ei oikein missään kohdassa näytä kenenkään sarjan hahmon elämässä saavan mitään syvempiä piirteitä. Pintakiilto menee kaiken muun edelle. Sen takia koko sarja voi tuntua jotenkin sieluttomalta ja pelihuijarien tarjoamista jännittävistä hetkistä huolimatta tylsältäkin. Mutta jos haluatkin vain katsella Las Vegasin loistoa, etkä hae mitään ryppyotsaista paatosta, tämä sarja varmaan iskee.