Neljä nuorta ryöstävät bensa-aseman saadakseen hiukan taskurahaa, mutta tylsyyden iskiessä he päättävät ryöstää samaisen bensa-aseman uudestaan. Kun rahaa ei löydy he ottavat bensa-aseman haltuunsa ja alkavat itse pumppaamaan bensaa ostajille saadakseen rahaa…
Attack The Gas Station on juonestaan huolimatta yllättävän viihdyttävä. Leffa ei yritä olla mitenkään vakava vaan on hemmetin hauska komediaelokuva, jonka huumori eroaa kuin päivä ja yö verrattuna Amerikkalaisiin komediaelokuviin. Attack The Gas Station luottaa eniten henkilöhahmoihin ja dialogiin, joista elokuva nappaakin parhaimmat naurut. Ja mikä parasta, tässä ei ole alapäähuumoria. Elokuva kärsii aikavälein pienestä tylsyydestä mutta loppuu pian, kun leffa saa lisää puhtia tuoden uusia tapahtumia.
Attack The Gas Station on tyylikäs elokuva, jonka ilmapiiri on rento ja hauska tehden siitä yhden parhaimmista Korealaisista komedialeffoista. Kim Sang-Jin on itselleni uusi tuttavuus mutta tämän elokuvan jälkeen aion tutustua hänen muihinkin tuotoksiin.
Mei Ah:n julkaisema elokuva on yllättävän hyvä niin kuvan- ja äänenlaadultaan, ja onkin parhaimpia näkemiäni julkaisuja Mei Ah:lta.