Arskan kova toimintapläjäys! Arskan leffat ovat aina olleet ihan viihdyttävää ajankulua, mutta ei paljon mitään muuta. The Running man ei tee siinä poikkeusta, mutta kuuluu ehdottomasti Arskan parhaimpiin. Ei voita silti ensimmäistä Terminaattoria.
Eletään vuotta 2017. Ruoka ja öljy on vähissä. Omia mielipiteitä ei sallita. Ihmiset katsovat paljon televisiota ja suosituin ohjelma on Juokse tai kuole. Siinä otetaan viattomia uhreja voimakkaiden tappajien jahtaamiksi. Uhreja väitetään tietysti vaarallisiksi rikollisiksi.
Entinen poliisi Ben Richard (Schwarzenegger) lavastettiin monien ihmisten surmasta ja nyt hän joutuu uhriksi ohjelmaan. Ovatkohan kovat tappajat saaneet kovemman vastustajan.
Kun Schwarzenegger luki kannessa, niin ei leffalta paljoa voinut odottaa. Tavallista mättöä vaan. Kieltämättä leffa oli aika hyvä. Loistava yhdistys sci-fiä ja toimintaa. Elokuvan ihmismetsästys idea oli erittäin loistava.
Kun katseli ohjelman tappajia Tulipalloa, Jäämiestä, Dynamoa ja Sirkkeliä, niin tuli mieleen tv-sarja Gladiaattorit. Tietysti ohjelman ideaa vastustan, mutta jos se pyörisi oikeasti telkkarissa, niin tietysti katsoisin sitä.
Arskan faneille leffa on pakko-ostos, minulle se oli leffa vain muiden joukossa. Erinomaista viihdettä ja hyvää sellaista. Huumorikin oli mukavasti tungettu mukaan. Hyvä Arska!