Mitään ei oteta liian vakavasti.

4.11.2005 09:45

Alkuperäinen nimi:Man With the Screaming Brain
Valmistusvuosi:2005

Rikas amerikkalainen bisnesmies tapetaan työmatkalla Bulgaariaan. Surmansa saavat myös hänen vaimonsa ja taksikuskinsa. Ei se mitään, sillä hullu tiedemies ja hänen apurinsa herättävät liikemiehen eloon. Vaurioituneet aivon osat lainataan taksikuskilta. Liikemies herää ja tajuaa, ettei hän ole kropassaan yksin. Kun tilanteeseen saadaan selvyys, päättää kaksikko tappaa heidät surmanneen naisen.

Tätä me Bruce Campbell-fanit olemme odottaneet kuola valuen. Campbellin ohjaama, käsikirjoittama ja pääosittama Man With Screaming Brain on ilahduttavan tietoinen huonoudestaan. Mitään ei oteta liian vakavasti ja meno ei ole missään vaiheessa tylsää. MWSB on hauska sci-fi -elokuva jota on kannattanut odottaa. Campbell on onnistunut kaikissa hommissaan. Ohjaus ei ole erityisen huonoa, mutta silti valitettavasti elokuvan heikoin puoli. Silti hän onnistuu ohjauksessa paremmin kuin monet muut. Käsikirjoitus on hauska ja kaikessa järjettömyydessään mainio. Näyttelijänä hän onnistuu taas ja onhan tämä homma, jonka Campbell parhaiten hallitsee. Muista näyttelijöistä on pakko mainita Ted “Samin veli” Raimi, jonka esittämä hauska hip hop-kappale kuullaan lopputekstien aikana. MWSB:ssä on paljon hyvää ja vähän huonoa. Suosittelen sitä kaikille Campbell-faneille jotka eivät sitä ole nähneet (ja niillekin jotka ovat). Tämä fani ei ainakaan pettynyt.

nimimerkki: Daniel Baldwin

Arvosteltu: 04.11.2005