Vihdoinkin Mr. Beaniä saadan DVD:lle. Suomessa on julkaistu Mr. Bean 10 years -juhlajulkaisu kolmella erillisellä levyllä, joita ei saa Suomesta samassa paketissa. DVD tulee kyllä hieman myöhässä, sillä Mr. Bean syntyi jo vuonna 1989 ja nyt eletään jo vuotta 2003 (tämä arvostelu luultavasti julkaistaan vuoden 2004 puolella).
Kaikki varmasti tuntevat Beanin. Hän on hieman tyhmä ja kommellusten mies. Hänelle tapahtuu aina kaikkea noloa. Hänellä on tyttöystävä, joka ei aina pidä Mr. Beanin ideoista. Hänen paras kaveri on hänen ikioma pehmolelunsa Nalle.
Tällä levyllä on neljä jaksoa Beaniä ja Mr. Beanin parhaat palat, joka esittelee meille sarjan hauskimpia hetkiä. Noissa jaksoissa Bean käy mm. kokeessa, uimahallissa, huvipuistossa ja kirkossa. Nämä neljä jaksoa ovat mielestäni sarjan legendaarisimmat. Parhaita paloja katsellessa saa nauraa äänensä käheäksi.
Mr. Bean on ehdottomasti parhainta brittihuumoria. Rowan Atkinson on aivan loistava Beaninä. Nämä jaksot jaksaa katsoa varmasti moneen otteeseen. DVD:t on pakko-ostos kaikille sarjan faneille, mutta kovimmilla faneilla on nämä jaksot jo varmasti nauhoitettuna.