Niin Miksi Hän?

30.12.2016 12:46

Alkuperäinen nimi:Why Him?
Valmistusvuosi:2016

Miksi Hän? on todella hauska jouluinen elokuva. Jos uusia jouluelokuvia ei ole vielä tarpeeksi nähnyt on Miksi Hän? ei ainoastaan hyvä haastaja vaan selvästi niistä paras. Itselleni elokuva kolahti todella paljon ja se on ehdottomasti yksi vuoden hauskimmista elokuvista.

Elokuva kiinnosti itseäni eniten juuri sen päänäyttelijöiden takia, mutta myös sivuosissa on todella monta hyvää näyttelijää. Elokuvassa nähdään mm. Bryan Cranston, James Franco, Megan Mullally, Cedric the Entertainer, Keegan-Michael Key ja Kaley Cuoco. Ehdottomasti heistä parhaat roolit tekevät Cranston ja Franco, mutta myös Mullally, Key ja Cuoco onnistuu rooleissaan todella hyvin. Kaikilla heillä on useita hyviä ja hauskoja kohtia elokuvassa. Jos ei vielä tiennyt, että Bryan Cranston on hyvä myös komedia elokuvissa, niin tämä elokuva muistuttaa siitä todella hyvin. Cranston taitaa niin komedian kuin vakavan draamankin ja onkin siksi todella hyvä näyttelijä. Mainittakoon vielä, että elokuvan yksi käsikirjoittajista on Jonah Hill ja sen kyllä huomaa. Sillä sen verran hauska elokuva on ja hyvin hänen tyylisensä.

Elokuvassa Ned (Bryan Cranston) on ylisuojeleva, mutta rakastava isä ja hän joutuu elämänsä pahimpaan paikkaan. Sillä hän joutuu tapaamaan tyttärensä poikaystävän Lairdin (James Franco), joka on jotain mitä kukaan ei osaisi odottaa. Laird myös aikoo kosia Nedin tytärtä Stephanieta (Zoey Deutch) joulun pyhinä ja tämä aiheuttaa Nedille vielä entisestään päänvaivaa. Tämän lisäksi elokuvassa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista mitä tilanteelta saattaakin odottaa ja myös paljon mitä ei osaa odottaa.

Elokuvassa on niin paljon hyviä kohtia, etten keksi siitä juuri mitään huonoa sanottavaa. Tämä on jälleen sellainen elokuva mistä kaikki eivät varmasti pidä, mutta itse pidin todella paljon siitä. Ja juuri sen takia uskallankin suositella elokuvaa kaikille jotka pitävät hyvistä komedioista. Miksei myös muillekin, sillä elokuva saa varmasti nauramaan ja hyvälle tuulelle. Elokuva myös sijoittuu mukavasti jouluun joten sitä onkin mukava katsoa näin joulun aikoihin.

Arvosteltu: 30.12.2016