Tässä on nyt arvostelussa Poliisiopisto-sarjan seitsemäs elokuva joka on sinänsä ihan katsottava elokuva vaikka elokuva ei enää tunnu “poliisiopistomaiselta”. Johtuukohan Moskovan ilmapiiristä vaiko käsikirjoituksesta? Tai kummastakin.
Juoni ei tarjoa suuria elokuvaelämyksiä: Tällä kertaa vanha kunnon jengi lähtee Moskovaan Venäläisen mafian perässä, jolla on rikollisiin tarkoituksiin tarkoitettu tietokoneohjelma joka muistuttaa videopeliltä. Mukana poliisiopiston jengin apuna heiluvat Moskovan poliisipäällikkö (Christopher Lee) ja tulkki (Claire Forlani). Siinä ainekset tälle Poliisiopistolle.
Vaikka tämä on viimeisin Poliisiopisto tähän asti niin silti tämä ei ole huonoin Poliisiopisto (huonoin on kuutonen). Vitsejä väännetään entiseen tuttuun tahtiin ja jokunen naurattava vitsi löytyy. On tässä jotakin hyvää, mutta ei tämä loppujen lopuksi kovinkaan kummoinen ole, ihan viihdyttävä vain. Eikä kestä kovin monta katselukertaa tämäkään.
Näyttelijät näyttävät jo hieman väsähtäneiltä, mutta Jonesia näyttelevä heppu jaksaa vielä naurattaa. Valitettavasti Hightower ei enää heilu poliisiopistin jengin mukana, mutta ymmärtäähän senkin kyllä ettei jaksa enää palata vanhaan kaavamaiseen rooliin.
Poliisiopisto 7 on keskivertoa viihdettä ja hyvä päätös Poliisiopisto-sarjalle. Mutta kun ei. Rapakon takana suunnitellaan jo uutta Poliisiopistoa. Anna mun kaikki kestää. Noh kaikille Poliisiopistojen ystäville tämä on tarkoitettu ja muille tuttuun turvalliseen tyyliin ei uskalla edes suositella. Itse olen Poliisiopisto-fani ja pidän tälläisestä meiningistä.
nimimerkki: Mask