Pistetään samaan pätkään pari tämänpäivän valovoimaista tähteä ja thaimaalainen n. kolmikymppinen ohjaaja debytoimassa hollykylassa action-genressä. Ohjaaja, lyhyesti herra Kaos teki kotimaassaan Thaimaassa maan historian kalleimman leffan ja osaksi siitä syystä pääsi oitis Hollywoodiin luomaan uraa niminäyttelijöiden kera.
Antonio Banderasin ja Lucy Liun näyttelijäntaidot on kyllä kohdallaan, onhan se jo todistettu aiemmin ja Lucy Liu on muutenkin seksikkäin aasialaista syntyperää oleva näyttelijätär. Nyt käy kumminkin niin, että molemmat tähdet sattuvat tekemään pohjanoteerauksen urallaan. Leffassa täysin onneton juoni on vähän niinkuin sivuseikka. Homma näyttää pikemminkin tämän päivän käsiaseiden esittelyltä ja kasalta räjäyttelysessioita. Onhan luodit ja liekit eri muodoissaan ihan näyttäviä, mutta se ei tee vielä leffaa. Hidastettut tykitykset ja erilaiset voltit kamppailujen tiimellyksessä naurattavat jo ääneen. Kuinka näin huonoja leffoja voidaan ylipäätään tehdä. Meidän Rennyn parjatut ziljoonan potenssin action-setit ovat tämän rinnalla suurta draamaa.
Juonessa kaksi agenttia ottaa mittaa toisistaan ja taustalla hommassa on lapsen kidnappaus ja pieni mikro-robotti. Agentit löytävät kuitenkin yhteisen vihollisen ja siitäkös se melske alkaa. Leffa kokonaisuutena melko surkea ilmestys, mutta Lucy on sexy jopa tässäkin. Ecks vs. Sever löytyy myös 3D-räiskintäpelin muodossa ainakin Game Boy Advancelle.