Juuri kun Andy Barclay oli pääsemässä jaloilleen (ainakin Chuckyn suhteen), niin ei… Chucky on palannut ja kostonhimoisempana kuin koskaan!
On kulunut useampia vuosia. Andy Barclay, jota nykyisin esittää Justin Whalin, on vanhentunut 16-vuotiaaksi ja joutunut sotakouluun. Ahne leluyhtiö uskoo jälleen kerran kohun Kiva Kaveri -nuken yllä laskeneen, ja päättää nostaa suosituimman lelunsa takaisin markkinoille. Lelujen uudelleenvalmistuksessa myös Chuckyn henki herää jälleen henkiin ja lähtee välittömästi työstämään itsensä Andyn luokse. Kuitenkaan tällä kertaa Chucky ei himoitse Andya kropan takia, vaan pelkästään tappomielessä. Chucky nimittäin löytää uuden kropan aivan sattumalta joka on paljon helpommin manipuloitavissa ja vangittavissa kuin lähes täysi-ikäisyyteen varttunut Andy. Andy on ainoa, joka tietää mihin kaikkeen Chucky pystyy, joten myös hän on ainoa, joka voi estää kirotun nuken pirulliset suunnitelmat.
Kuinka ollakkaan, Child’s Play 3 on erittäin aliarvostettu julkisuudessa. Elokuva on paljon synkempi, ilkeämpi ja kierompi juoneltaan kuin kakkososa, joka on vain kauhuelokuvafanien mieleen. Itse en henkilökohtaisesti pidä yhtään Child’s Play 2 osasta, mutta sen sijaan Child’s Play 3 maistuu paljon paremmalta.
Kehoitankin siis elokuvasta kiinnostuneille, että sanoivatpahan kriitikot mitä tahansa, niin katsokaa tämä elokuva! Se on täysin liian paljon aliarvostettu, koska siinä on yritetty niin paljon uutta, mutta omasta mielestäni se on vain hyvä juttu kakkosen aiheuttaman pettymyksen jälkeen!
nimimerkki: Nightwolf