Rainoja joita kukaan ei todellisuudessa katso. Lauantai-illan viihdettä perheen äideille ja varhaisteineille.

24.10.2001 09:17

Alkuperäinen nimi:Twisted Desire
Valmistusvuosi:1996

Meillä paremmin Sabrina teininoitana tunnettu Melissa Joan Hart vääntää trillerin poikasta. Liikutaan tietenkin high school -maisemissa ja vanhemmat ovat kaiken hauskan tiellä. Itse asiassa vanhemmat ovat tosi neuroottisia paskiaisia. No rikkaan perheen tyttönen alkaa juonia kuvioita vanhempiensa päiden menoksi… Luvassa on tavanomaista kieroilua tavanomaisissa kuliseissa.

Kyseessä on selvä keskinkertainen TV-elokuva. Twisted Desire -Kylmä haave, taas mahtava suomennos leffan nimelle. Television tittelin keksijät jatkavat riemuvoittoaan! Tämä on juuri niitä rainoja joita kukaan ei todellisuudessa katso. Lauantai-illan viihdettä perheen äideille ja varhaisteineille. Ei ihme että ne vanhemmat teinit viihtyvät kaduilla. Juuri tyypilliset, perustuu tositarinaan sepostukset, alkuun ja sitten vaan tyhjäpäänä tollottamaan.

Kun ei muutakaan tekemistä ole ja kaukosäädinkään ei ole juuri siinä kädessä, tällaiset elokuvat menee. Harrastuksekseen voi vaikkaa bongata taas yhden Baldwin-näyttelijäveljessarjan (montako niitäkin loppojen lopuksi on?) jäsenen perheen pahisisukkina.

Arvosteltu: 24.10.2001