[I]Pyydän anteeksi etukäteen seuraavan arvostelun repaleista rakennetta, alatyylistä kielenkäyttöä ja mukaan livahtaneita splatter-kauhuskenaarioita.[/I]
Ei ole kyseessä ensimmäinen kerta kun perverssi uteliaisuus voittaa terveen järjen, sillä ansaittujen “palkintojen” mukaan tarkkailun kohteena oleva elokuva on huonoin elokuva koskaan: 11 ehdokkuutta ja kymmenen voittoa! Kultainen Vadelma on siis kyseessä. Olin siis auttamattoman skeptinen ja valitettavasti hype on tällä kertaa oikeassa. Lopputulosta on erittäin vaikea kuvailla sanoin.
Ensimmäisenä kurkustani köhäisee iljettävä oivallus siitä että tällaisen surkeuden pitäisi olla huvittava. Lähtökohta ehkä hymähdyttää hetken, mutta kun “juoni” alkaa regressoitua ei katsoja voi tehdä muuta kuin jähmettyä paikalleen aivojen kouristuessa järkytyksestä. Toisaalta kun kyseessä on epämääräinen “komedia”remake Ed Woodin huonoimmasta (lue: vähiten huvittavasta) elokuvasta ei siltä paljoa voi odottaa. Katsomiskokemusta ei voi verrata edes oksentamiseen, sillä oksentamisen tarkoitus on [B]poistaa[/B] nautittu myrkky kehosta. Tämä “elokuva” ainoastaan kalloraiskaa aivot ja kaiken lisäksi sillä on kuppa. En tiedä millaisia harhoja on tämän elokuvan takapirujen päässä kieppunut enkä ala arvaamaan ja kaiken lisäksi tästä tekeleestä puuttuu pilke mikä aikaansaa kalkkunaelokuvan.
Myönnän sen että olen nähnyt useamman Adam Sandlerin tähdittämän komedian ja olen kyennyt nauramaan joillekin niistä, mutta tämän kosmonomisen saasteen “näyttelijäntyö” ei sovellu erittelyyn. Sandler yrittää olla hauska, mutta epäonnistuu siinä olemalla pelkästään ärsyttävä ja tämän vaihtoehtoversio ei hämäisi mitään eikä ketään. Onneksi Al Pacinolla näyttää olevan hauskaa, mutta pieni kultahiukkanen lihmaisessa paskahyperkaanissa hukkuu auttamatta sen sekaan.
Jep. Synkeä teollisuusalueelle kätketty elokuvateatteri missä pakkopaitoihin ja käänteisiin karhunrautoihin kahlitut Richard Pepin ja Joseph Merhi katsovat elokuviaan saa uusia asiakkaita: Adam Sandlerin ja Dennis Duganin ja he joutuvat katsomaan tätä elokuvaa katkeamattomana silmukkana [B]ilman[/B] em. mekaanista pääruntelijaa. Se on rangaistus joka saa Drakonin vapisemaan inhosta ja henkilökohtaisesti en tähän hätään keksi inhottavampaa.