Viola Hastings (Amanda Bynes) rakastaa jalkapalloa yli kaiken ja suivaantuu pahemman kerran kun hänen koulunsa tyttöjen jalkapallojoukkue laukkautetaan. Fiksuna tyttönä Viola saa päähänsä hankkiutua kilpailevan koulun, Illyrian poikien futisjoukkueeseen esiintymällä veljenään Sebastianina (James Kirk), joka lähtee Lontooseen kahdeksi viikoksi. Uudessa koulussa Viola saa kämppäkaverikseen komean Duken (Channing Tatum). Ja tässä kohtaa asiat muuttuvat monimutkaisiksi. Sillä Duke haluaa kauniin Olvian (Laura Ramsey), joka haluaan Sebastianin, joka on oikeasti Viola, jonka veli seurustelee Moniquen (Alexandra Breckenridge), joten hän vihaa Oliviaa, joka tapailee Dukea tehdäkseen Sebastianin mustasukkaiseksi, joka on oikeasti Viola, joka tulee mustasukkaiseksi, koska hän haluaa Duken…
She’s the Man on yksinkertaisesti sanottuna loistava. Shakespearen Kahdestoista yö -näytelmään perustuvan elokuvan käsikirjoitus on todella nerokas ja hysteerisen hauska. Se sisältää paljon hauskaa dialogia sekä fyysistä komiikkaa.
Iso osa kunniasta on annettava upealle pääosanesittäjellä, Amanda Bynesille. Nuori lahjakkuus omaa koomikolle tarkeää tilannetajua ja ajoitusta, joka on tälle sukupolvelle eritttäin harvinaista. Bynes on herttainen, hauska, sympaattinen ja yksinkertaisesti loistava niin tyttönä kuin poikanakin.
She’s the Manin tekijät ovat muutenkin onnistuneet valitsemaan rooleihin nuoria ja tuntemattomia lahjakkuuksia. Channing Tatum on selvästikin tulevaisuuden supertähti ja mainio Emily Perkins naurattaa väkisinkin.
She’s the Man todellakin on yksi parhaimpia amerikkalaisia nurotenkomedioita, joita olen nähnyt. Se kertoo mukavasti miesten ja naisten välisestä tasa-arvosta tavalla, joka jaksaa naurattaa ja kunnolla.