Slugs on roskaa. Siis hyvin viihdyttävää roskaa. Tällaisia elokuvia tehtiin läjäpäin 80-luvulla joista suurin osa on syystäkin vajonnut suureen tuntemattomaan. Slugs on kaikista vioistaan huolimatta varsin hyvä poikkeus. Juoni on vain tekosyy jotta etanat pääsisivät tappamaan ihmisiä. No jos juonesta pitää sanoa jotain ni kerrotaan vaikka, että tapahtuma paikkana on pieni, idyllinen amerikkalainen pikkukaupunki jota julmat mutanttietanat alkavat terrorisoida.
Elokuvassa on karmean surkeat näyttelijät (vielä karmeammalla jälkidubbauksella varustettuna), surkea käsikirjoitus, lokakaivon pohjasta kotoisin oleva ohjaus ja karmeat musiikit. Silti leffa on oikein viihdyttävä. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että vaikka käsikirjoitus onkin mitä on ja juoni on typerä silti elokuva ei ole missään vaiheessa erityisen tylsä ja se tarjoilee pari todella näyttävää splatter-kohtausta.
Ja on ne itse etanatkin ihan hauskoja. Tehosteet ovat siis kunnossa. Slugs sopii mainiosti splatter-elokuvien katsojille. Muita se luultavasti vain puistattaa huonoudellaan. Mainiota ja harmitonta viihdettähän tämä vain on.
nimimerkki: Daniel Baldwin