Virusta on vaikea arvostella. Se ei tuo genreen mitään uutta, mutta siinä on hyviä näyttelijöitä, tehosteita ja hyvä tunnelma. Elokuva kertoo venäläisestä tutkimusaluksesta avaruusolioiden kynsissä. Paikalle saapuu amerikkalaisalus, jonka miehistö joutuu outojen tapahtumien keskelle.
Virus perustuu löyhästi samannimiseen sarjakuvaan. Elokuvan avaruusolio on eräänlainen sähköeliö joka tunkeutuu tietokoneisiin ja rakentaa möheitä robotteja. Johinkin robotteihin se käyttää ihmisiä. Elokuvan pääosassa on pari tunnettua näyttelijää, Jamie Lee Curtis ja Donald Sutherland. Curtis vetää vahvasti naispääosan kuten aina ja Sutherland on kerrassaan loistava. Hän on näyttelijänä aivan eri luokkaa kuin poikansa Kiefer Sutherland, joka on tuttu tv-sarjasta 24.
Ohjaaja on minulle tuntematon John Bruno, mutta hän ohjaa elokuvan oikein taitavasti. Etenkin räiskintä kohdat ovat vauhdikkaita ja toiminnallisia. Elokuvan tehosteet ovat mielestäni loistavia. On mukava nähdä kauhuelokuva jossa tietokonetehosteet eivät ole niin suuressa roolissa.
Joten teille jotka kaipaatte hyvää ajan vietettä katsokaa Virus. Se ei ole niin huono kuin sanotaan, mutta ei se mikään erityisen loistavakaan ole. Syinä lähinnä hölmö juoni ja muutama erittäin huono näyttelijä. Lisäksi loppuratkaisu on erittäin ennalta arvattava. Muuten suosittelen elokuvaa kaikille roskan ystäville. Ja elokuvan K-15 leima on mielestäni liian alhainen.
nimimerkki: Ash