Tämä rock’n roll high school kuuluu jokaisen tosi rokkarin ja muutenkin musiikista kiinnostuneen kokoelmiin.

18.12.2004 14:51

Alkuperäinen nimi:Ramones Raw
Valmistusvuosi:2004

Vihdoin ja viimein räkärokin kuningas Ramones on saanut arvoisensa DVD julkaisun. Tarjolla on rutkasti biisejä, pääosin keikoilta. Mukana taitaa olla yksi musiikkivideokin. Pakettiin on myös mahdutettu 27 minuuttinen Rooman keikka vuodelta 1980. Musiikin lisäksi DVD tarjoaa unohtumattomia kurkistuksia lavan taakse ja Johnnyn, Joeyn, DeeDeen ja Markyn sekoilua, esim.toilalua Berliinin muurilla, lentokoneessa ja ties missä.

Tämä “rock’n roll high school” kuuluu jokaisen tosi rokkarin ja muutenkin musiikista kiinnostuneen kokoelmiin. Lisänostalgiaa tuo vielä se että tätä nykyä Ramonesista on hengissä vain Marky. Tässä on siis tilaisuus nähdä kaikki Ramonet elämänsä vedossa… Olin unohtaa mainita “suomipiristeen” eli levyltä löytyy myös vuoden 1988 Provinssirock-taltionti jossa Ramones tempaisee Chinese Rock biisin Hey ho let’s go.

Kommentoinnit: Johnny Ramone, Marky Ramone ja ohjaaja John Cafiero

Biisit: Blitzkrieg Bop, Teenage Lobotomy, Today Your Love Tomorrow the World, Rockaway Beach, Touring, Apeman Hop, 53rd and 3rd, Cretin Hop, I Wanna Be Sedated, I Don’t Want You, Judy Is a Punk, I Can’t Make It on Time, Do You Remember Rock and Roll Radio, I Just Wanna Have Something to Do, Rock and Roll Radio, Pinhead, Take It as It Comes, She’s the One, Sheena Is a Punk Rocker, I Don’t Want to Grow Up, R.A.M.O.N.E.S

TV-esiintymiset: Space Ghost Coast to Coast, The Howard Stern Summer Show, The Uncle Floyd Show, USA Up All Night, MTV’s 120 Minutes

18 poistettua kohtausta
I Ramones Live in Rome, Italy 1980