Edellisessä osassa George (Martin) joutui pahan paikan eteen, kun tytär Annie (Williams) oli menossa naimisiin. Tällä kertaa tytär tuleekin raskaaksi ja Georgen vaimokin (Keaton) alkaa odottamaan uutta lasta. Ei oikein Georgen hermot kestä tuollaista tilannetta, kun vielä Martin Shortin esittämä Franck tulee sotkemaan lisää jo ennestään piinallisia kuvioita.
Perhe-elämää mietitään tällä kertaa samalla tavalla, kuin loistavassa Perhe on paras -filmissä, mutta tietenkään tuon loistavan komedian tasolle ei päästä, vaan jäädään nuokkumaan jonnekin keskitason alapuolelle. Jopa Steve Martin näyttää väsyneeltä koko hommaan ja välillä sorrutaan jopa ylinäyttelemisen puolelle (joka on kuitenkin suurimmaksi osin käsikirjoituksen syytä). Minun suosikkikoomikkoni ei ollut nyt oikein vireessä. Martin Short ja Diane Keaton ärsyttävät tietenkin tapansa mukaan, eikä leffaa paranna ollenkaan Shyerin rutiinilla vedetty ohjaus. Kivat ideat on ryssitty turhalla kohelluksella.
Tavanomaisuudestaan ja kliseiden viljelystä huolimatta Morsiamen isä II käy hyvin kertakäyttöviihteenä. Myös paikottaista hauskuutta on havaittavissa, mutta mitään uutta ei perheleffarintamalle ole onnistuttu luomaan. Steve Martinin karisma ei jaksa kannattaa koko aikaa (toisin kuin ykkösessä), mutta käsikirjoitukseen on ujutettu kuitenkin muutama ihan hauska joke, joiden ansiosta katsoja jaksaa odottaa loppuun saakka. Tavanomaista kertakäyttöviihdettä, jonka katsomisen sijasta voisi tehdä jotain muuta paljon järkevämpää.