Täydellinen kaaos, josta ei löydy mitään hyvää.

19.8.2007 19:58

Alkuperäinen nimi:Attack of the Sabretooth
Valmistusvuosi:2005

Mitä tapahtuu, kun pistetään älyvapaat ihmiset miettimään elokuvalle käsikirjoitusta. Syntyy tietysti ajatus esihistoriallisesti tappajasta, sapelihammastiikeristä. Jottei tämä tuntuisi jo tarpeeksi typerältä idealta, niin laitetaan se riehumaan trooppiselle saarelle. Eikä siinäkään vielä kaikki. Lisätään soppaan vielä vähän geenimutaatiota ja täydellinen katastrofi on valmis.

Attack of the Sabretooth on täydellinen kaaos, josta ei löydy mitään hyvää. Sen jokainen osa-alue on pilattu totaalisesti. Pelkät alkutekstit saavat katsojan voimaan pahoin. Puhumattakaan lopputeksteistä. Elokuvan on ohjannut George Miller, jota ei kannata kuitenkaan sekoittaa Mad Maxien ohjaajaa. Kyseessä ovat siis kaksi täysin eri ihmistä. Valitettavasti tämä saattaa olla huonoa mainontaa oikean George Millerin maineelle. Minä en ainakaan haluaisi, että omalla nimelläni julkaistaisiin tällaista sontaa.

Sonta onkin oivallinen sana kuvaamaan koko elokuvan konseptia. Juoni on alusta asti plagioitu Jurassic Parkista ja vieläpä todella huonosti. Tunnelmaa ei saada missään vaiheessa jännittäväksi. Katsojana vain toivoo, että kaikille ihmisille elokuvassa kävisi kalpaten. Muutama kohtaus ylittää fucked up -mittarin, mutta sekään ei poista sitä tosiasiaa, että kyseessä on yksi maailman huonoimmista elokuvista. Gore on huonoa, mutta vielä huonompia ovat digitaaliset tiikerit ja kaikki muut CGI-efektit. Näytteleminen on yliampuvan huonoa, joka ei sekään valitettavasti toimi edukseen. Nyt se on vain rasittavan näköistä ja touhusta katoaa lopullisesti hohto sen takia.

En suosittele tätä kuin masokisteille, ja siinäkin tapauksessa vain todella sairaille masokisteille.

nimimerkki: Tumppimies

Arvosteltu: 19.08.2007