Tämän leffan näin aikalailla sattumalta. Seisoin elokuvateatterin lippujonossa ja tutkailin mitä katsoisin. Valitsin tämän, tietämättä leffasta muuta kuin sen että siinä on pääosassa Harrison Ford. Olin myös nähnyt trailerin.
Los Angelesissä tapahtuu raaka murha. Eräässä yökerhossa teurastetaan häikäilemättömästi rap yhtye H20KLICK. Juttua asetetaan tutkimaan vanhentuva Joe Gavilan, ja nuori K.C. Galden. Jäljet johtavat bändin levy-yhtiöön, mutta jotain pitäisi vielä todistaakin.
Tämä oli yllättävän hyvä pläjäys. Täysillä mennään eikä meinata, aivot kannattaa paiskata narikkaan mutta genreksi tulee silti Lisää Tärpättiä. Meno on nimittäin rajua JA huvittavaa. Kyseessä onkin itseasiassa jännitystoimintakomedia. Eihän tämä elokuvallisesti ole suuri tai mitenkään mahtava tapaus, mutta mukavaa actionia. Huumorikin on kaikin puolin kohdallaan.
Näyttelijäsuoritukset onnistuvat ihan hyvin. Harrison Ford vetää hyvän roolin, eikä Josh Hartnettikaan ihan hakoteillä ole. Muutkin hoitavat hommansa ihan ookoosti. Kässäri on kohdallaan, eikä ohjauskaan ole silmiinpistävän huonoa.
Voimme siis todeta että tämä on täydellistä popkorniviihdettä jota suosittelen kaikille actionleffoista yleensä pitäville.