Täynnä puhdasta kauhua, jännittäviä tilanteita ja elokuvan juonikin on todella mielenkiintoinen.

1.11.2007 18:00

Alkuperäinen nimi:1408
Valmistusvuosi:2007

Mielestäni nämä Stephen Kingin kirjoista tehdyt elokuvat ovat erittäin hyviä. Juuri ilmestynyt 1408 on täynnä puhdasta kauhua, jännittäviä tilanteita ja elokuvan juonikin on todella mielenkiintoinen.

Elikkäs, homma alkaa siitä kun huonosti menestyvä kirjailija Mike Enslin (John Cusack) vierailee hotelleissa missä on mukamas nähty kummituksia yms. ja kirjoittaa kirjoja niistä, eivätkä nämä kirjat menesty ollenkaan. Eräänä päivänä hän menee uuteen hotelliin taas hommiin, jossa paikan johtaja (Samuel L. Jackson) ei millään halua päästää Mikeä huoneeseen 1408, mutta Mike nimenomaan haluaa tähän huoneeseen. Johtaja jopa tarjoaa hänelle kaikki dokumentit mitä siellä huoneessa on tapahtunut, kuinka kaikki jotka menivät sinne kuolivat tunnin sisällä. Mike kuitenkin haluaa kokea tapahtumat itse, joten hänet saatetaan huoneen ovelle, pidemmälle kukaan ei haluakkaan tulla. Kun Mike pääsee huoneeseen, kellon aika vaihtuu 60:00. Enempää en sitten juonesta kerrokkaan.

Mielestäni elokuva oli erittäin hyvä. Kliseitäkään ei hirveesti ollut ja John Cusack osasi näytellä hommansa hyvin. Odottelen lisää tälläisiä leffoja!

nimimerkki: Storyteller

Arvosteltu: 01.11.2007