Mielentila ei välttämättä ole nyt paras tälle, mutta tuleepahan ainakin uunituoretta kommenttia Night Vision -festivaalin avauselokuvasta. En siis ole nukkunut kunnolla koko yönä, kun on tullut katsotuksi elokuvia. Pahoittelen jo etukäteen epämääräistä tekstiäni.
No, festarin avasi minun osaltani Meatcleaver Massacre, joka saattaa äkkiseltään kuulostaa halvalta versiolta Teksasin Moottorisahamurhista. Näin ei kuitenkaan ole. Kyseessä on täysin itsenäinen eksploitaatiota tihkuva elokuva.
Christopher Lee kertoo elokuvan alussa hirvittävistä demoneita, omalla perinteisällä tyylillään. Kohtaus ei selkeästikään ole aluperin suunniteltu elokuvaan, sillä Lee on On-screen narrator, jolla ei ole mitään tekemistä elokuvan kanssa. Ainoa syy minkä nyt äkkisältään keksin on tuottajien tarve saada tunnettu näyttelijänimi komeilemaan traileriin tai julisteeseen. Kun Christopher Lee on alkupuheensa pitänyt siirrytään vasta oikean elokuvan pariin. Tarina kertoo kaveriporukasta, joka “vahingossa” tappaa koulussa demoneista luennoivan professorin ja tämän perheen. Pojat painiskelevat omantunnon tuskien kanssa, kun professori makaa aivokulleena sairaalassa. Pikku hiljaa proffan luennoilla kertomat demoniset voimat alkavat vainoamaan poikia.
Meatcleaver Massacre on eksploitaatiota parhaimmillaan tai sitten pahimmillaan. Muutamissa kohdissa se onnistuu olemaan siedettävää katsottavaa, mutta suurimmaksi osaksi se on täyttä roskaa, jonka olisi mieluusti jättänyt katsomatta. Lee onkin piristysruiske On-screen narratorina. Kaikki muut näyttelijät esittävät vähintään 10-vuotta itseään nuorempia opiskelijoita. Vai onko mahdollista, että poikien opiskelu on vähän venynyt, tuskin.
Valitettavasti tämä oli festareiden ensimmäinen elokuvani, enkä viitsinyt vielä nukkua tuossa vaiheessa. Myöhemmällä ajankohdalla olisin varmasti ottanut torkut.