Toisella kaudella sarjaan saapuu myös kiinnostavia uusia hahmoja.

18.1.2009 20:15

Seattle Grace -sairaalassa elämä jatkuu hieman eri tavalla, kun Derek Shepherdin (Patrick Dempsey) vaimo Addison (Kate Walsh) saapuu kaupunkiin ja Derekin, Addisonin ja Meredithin (Ellen Pompeo) välille muodostuu monimutkainen kolmiodraama. Muutkin lääkärit kokevat muutoksia elämässään: Christina (Sandra Oh) ja Burke (Isaiah Washington) ottavat seuraavan askeleen suhteessaan, George (T.R. Knight) tapaa kiinnostavan Callie Torresin (Sara Ramirez) ja Izzie lähentyy Alexin (Justin Chambers) kanssa, kunnes kuvioihin saapuu hurmaava sydänpotilas Denny Duquette (Jeffrey Dean Morgan).

Greyn anatomian toinen tuotantokausi on tuplasti parempi kuin ensimmäinen. Jokainen jakso on todella hyvä ja nautittava, ja joukossa on myös muutamissa todellisia helmiä. Kaudella on monia todella jännittäviä ja intensiivisiä jaksoja. Kokonaisuudessaan toinen kausi on paljon jännittävämpi kuin ensimmäinen. Sarjan käsikirjoitus on edelleen nokkelaa ja dialogi vauhdikasta ja hauskaa.

Toisella kaudella sarjaan saapuu myös kiinnostavia uusia hahmoja. Kate Walshin esittävä Addison Shepherd on aivan loistava lisä näyttelijäkaartiin. Addison on hauska hahmo, jota on kiva vihata, ja samalla rakastaa. Loppukaudesta mukaan tulevat myös hurmaava Jeffrey Dean Morgan ja hauska Sara Ramirez.

Vakionäyttelijöistä T.R. Knight ja Katherine Heigl tekevät katsojaan suuren vaikutuksen tällä kaudella. Varsinkin Kngiht loistaa edelleen ja parantaa suoritustaan sadalla prosentilla. Georgen hahmo on aivan lehdottomasti hauskin ja huvittavin ja Knight tekee todella loistavaa työtä.

Kauden lopetus ja uudet mielenkiintoiset hahmot lupailevat kiinnostavaa kolmatta tuotantokautta. Greyn anatomia on edelleen laatusarja jota suosittelen kaikille.

Arvosteltu: 18.01.2009