Sanotaan heti alkuun että syyllistyn nyt pienoiseen asioiden niputtamiseen. Tässä arviossa on kyse kahdesta erillisestä lätystä joita myös myydään erikseen. Omasta näkökulmastani asia on kumminkin sen verran samaa että turha näitä on alkaa erikseen arvioimaan.
Steve-O on tuttu kasvo Jackassista. Mies on tehnyt näillä omilla DVD-julkaisuillaan pienoista pesäeroa Jackassiin vaikka samoja tyyppejä pyörii kuvioissa. Musiikillisella termillä ilmaistuna kyse tuntuu olevan pienoisesta soolourasta tai jotain sinnepäin. En ole mikään Jackass- tai Steve-O -fani vaan homma tuntuu kaikkinensa melkoisen typerältä. Toiset pitää ja toiset ei. En itse käsitä että mikä tässä mauttomuudessa on niin hyvää?
Steve-O tuntuu olevan Jackassista se tyyppi, joka on keskittynyt eniten alapäähuumoriin sekä pissa- ja kakkaleikkeihin. Osa lätyillä nähtävistä jutuista on sen verran rankkaa kamaa että MTV:kään ei ole suostunut niitä näyttämään. K-18 leimalla varustetuilla DVD-julkaisuilla voidaan näyttää kaikki ja pistäytyä vähän kulissien takanakin kuulemassa Steve-O:n mietteitä. Mitään syvällisiä analyysejä on kuitenkin turha odottaa. Formaattina DVD on hyvä tämän tyyppiselle meiningille, ei siinä mitään. Pidän kyllä näyttävistä stunteista yms. mutta nämä alapäähuumorisysteemit menee täysin mauttomaksi.
Vol. I koostuu 55 minuutin mittaisesta sarjasta typeriä temppuja, jossa nähdään muun muassa tikan heittoa ahteriin sekä nidotaan nitojalla kiveksiä reisiin kiinni. Niinikään 55 minuutin mittainen Vol. II seuraa Steve-O:n matkaa poppoineen ameriikan ympäri liveshown parissa, josta päällimäisenä jää mieleen munille potkiminen yleisön hurratessa. Porukkaa tuntuu riittävän keikoillekin todella paljon. Vol. I tuntuu julkaisuna piirun verran paremmalta, mutta pisteitä ei heru sen enempää. Parhaimmillaanhan nämä toimii kostean saunaillan yhteydessä äijäporukassa katsottuna.